dinsdag 9 september 2008

Het wordt saai..maar

...vanmiddag hebben we onze 1ste Zwitserse gasten begroet. Ze zijn nu nog even snel naar een Cognac/Pineau distilleerderij. Die kwamen op de bonnefooi, zagen natuurlijk het bord Chambres d'hôtes staan dat op de hoek van onze straat staat....; niet voor ons bestemd maar voor een ander die heel moeilijk te vinden is en aangezien wij op nummer 1 wonen, zijn wij dus het 1ste huis! Dus het kan niet missen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is er saai Franca ? Het zal saaier zijn voor je buurman met B&B als jij zijn klanten met zijn bordje afsnoept...
Jan

Porter Family/Au Bellefleur zei

Ja dat is waar Jan, maar ik weet je ik ben er zelf zo blij mee met deze continue onverwachte gasten...maar voor anderen zal het wellicht wat saai zijn...enfin, moeten ze dit maar snel overslaan.

Franca

René van Gellekom zei

Nou lekker dan. Kosten nog moeite spaart de buurman om reclame te maken voor zijn zaak en dan ga jij er met zijn klanten vandoor.

Nee die man heeft niets van reclame en marketing begrepen. Ik zou hem gewoon elke maand een flesje wijn geven voor zijn moeite.

Briljant verhaal hoor Franca.

:lol:

Anoniem zei

@René,
Wij houden onze snater tegen de buurman, wij zijn geen 'klikkers" en gaan samen maandelijks een fles kraken bij Franca. Iedereen tevreden en de buurman...die weet van niks en 't deert 'm dus ook niet. Niet slecht gedacht voor een Belg hé...
Jan

Anoniem zei

't is al een heel week heel stilletjes daar in Sigogne, of juist niet ?
Jan