zaterdag 6 september 2008

Champagne

Zojuist heb ik het interview gehoord van Jan Vredenburg, ex zanger Champagne. Ik had hier al eerder van de week over geschreven.
De herhaling van het programma Back to the Seventies is: maandag 8 september van 10-12 uur via: www.compleetfm.nl Het interview zelf begint rond 11:10 uur.

Als je goed luistert hoor je een verwijzing naar Frankrijk en doet Jan de groeten aan mij!

Voor meer informatie:

http://www.champagne-music-online.de/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Natuurlijk ken ik de groep Champagne nog en vooral dat romantische nummer "How about us" staat nog altijd in mijn geheugen gegrifd.

Maar nu is het tijd voor Julien Clerc en ik ga 15 september zijn cd kopen. Het liedje heeft mij betoverd (de zanger ook..hahahahha).

Ik ben blij om te lezen dat alles zo goed met jullie gaat en dat Fleur alweer zo'n grote meid geworden is, die naar school gaat. Hier zijn de jongens ook weer naar school sinds vorige week. Sebastiaan zit al weer in de 4e...

Groetjes van je ex-buurvrouw,
Josée

Porter Family/Au Bellefleur zei

Ha Josée,
Wat leuk om je reactie te lezen...eh Champagne is niet van 'How about us', sorry dat was 'Champaign'....
Deze 'Bubbels' waren bekend van o.a. Rock 'n' Roll Star, Black Jack, etc.
Eerlijk gezegd vond ik hen ook beter dan Champaign...

Ja goed is Julien weer he! In februari 2008 komt hij eindelijk in de buurt bij ons (Bordeaux, op 1,5 uur rij afstand) en dan wil ik er uiteraard naar toe. Jammer dat we niet samen kunnen gaan. Julien blijft er nog steeds goed uitzien, moeten wij nog maar blijven dromen als onze mannen de 60+ hebben bereikt!

Groetjes, Franca