dinsdag 30 september 2008

Nieuws

Je zou toch zeggen dat ook in Nederland zolangzamerhand de komkommertijd wel is afgelopen. Nu niets is minder waar. Even een korte opsomming waar 'we' het zo druk mee hebben. En als er geen genoeg te roddelen is in Nederland, gaan we even onze grens verleggen.

*Bassie van Adriaan zou een jonge blom zwanger hebben gemaakt; er wordt nu zelfs een heuse heksenjacht op 'Sandra' gemaakt.
*Was het eindelijk een beetje rustig met de 'Toppers', werd bekend dat ze hen naar het Songfestival gaan sturen, is het weer uit met de rust. Vandaag maakten ze een spectaculaire aankomst bij hét hotel van Amsterdam, op een waterscooter.
Hoe zou René (nee niet van G. van mijn blog) in Amsterdam zijn gekomen met zijn magere inkomsten of is hij al uit de 'achtergebleven' wijk gezet?
*Dan kunnen we ook nog te weten komen hoe de Beckhams ruiken!
*Maar er is ook goed nieuws, Carla Sarkozy Bruni, u weet wel, mag ook een wassen beeld krijgen naast haar man, maar dan wel met platte schoenen anders valt het hoogte verschil nog meer op; en dat is dan toch weer jammer.
*Nog meer goed nieuws, Kelly Osbourne, haar broertje heeft zojuist een zakkenroller gegrepen in London..ook al zo'n hoogtepunt, laat zich 4x per jaar testen op soa's...; da's goed nieuws, het waarom is wat minder, want ze weet meer niet dan wel met wie ze het doet!
*Jools, de vrouw van Jamie Oliver, reist haar man achterna want ze wilde graag nog een kind, maar ja hij wil een jongen en zij een meisje! Ik hoop niet dat wat het ook zal gaan worden, het kind weer opgezadeld wordt met een naam a la Poppy Honey, Daisy Boo.
*Wendy van Dijk: nee daar is al genoeg over geschreven, 't arme wicht.
*Gelukkig kunnen we Ramadannen met Sonja Bakker!

Voor alle 'sterren' die ik ben vergeten, het spijt me! Maybe next year!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, nu wordt het songfestival misschien weer leuk....? Of mag ik er niet naar kijken? Twee jaar terug hebben we gegild van het lachen toen "Hardrock, Halleluja" won (wat ERG dat ik dat zelfs weet). Het blijft natuurlijk een farce 1e klas, maar met de Toppers misschien wel weer leuk. Belgie is ook leuk om te volgen, dan de voorrondes... En die halen bijna nooit meer het uiteindelijke Songfestival. Misschien wil Andre van Duin het commentaar wel doen, hebben we weer een leuk avondje tv.

greetz,
Marian

Anoniem zei

Franca,
Onze Bassie weet van geen jonge blom die hij zou bezwangerd hebben, trouwens "jonge blom" van 31 jaar, dat is in Bas zijn ogen een ouwe taart...ipv een jonge blom. Als dat relativiteitstheorie is ?
Jan

René van Gellekom zei

Het songfestival moeten ze gewoon afschaffen of Nederland moet besluiten om er niet meer aan mee te doen. Zo een fosielevenement.

Als het waar is van Bassie dan is hij misschien wel te benijden. Zo een oude man met zo een jonge blom. Ligt het er alleen aan hoe de blom eruit ziet natuurlijk. Voor hetzelfde geld zou je je hond er nog van aftrappen, niet waar?

Nee er is geen nieuws aan het westelijk front dat de kolommen blijft beroeren, want zelfs op de beur is het weer business as usual.

Porter Family/Au Bellefleur zei

Inmiddels weten we dat het om een stunt ging m.b.t. Bassie!

Ja het songfestival mogen ze van mij ook van de buis schrappen; er is al jaaaaren niets meer aan.

Hé Marian wees op je hoede hoor want Belgische Jan leest trouw mee!

Anoniem zei

Bestaat dat nog ? jullie hebben het toch over het Eurovisie Songfestival hé. Interesseert me evenveel als Paris H. Niks, nada, niente, nougabollen.
Je doet maar Marian...
Jan

Anoniem zei

Tja, ik vind er ook al jaaaaaaaaaaaren niets meer aan, maar vorig jaar deden er ook een paar presentatoren mee (uit het hoge noorden meen ik) en die stunt was wel heel leuk om te zien. Dus ook een parodie op het songfestival, net als onze toppers. Dus als er verder niets is (en dat is zomaar het geval in Nederland) dan misschien songfestival kijken en lekker kritiek leveren vanuit de leunstoel.
greetz,
Marian

Anoniem zei

Gelukkig ben ik nu weer bij met het belangrijke nieuws uit NL!!!!!

Die stunt van Bassie vind ik wel aardig: de Telegraaf was er compleet ingetuint.

Songvestival: direkt afschaffen!!!!

Maar als we al deze nieuwtjes nooit meer laten zien/lezen zou de krant wel erg dun worden en helemaal niet meer gelezen worden denk in! Dus zijn deze mensen misschien dus toch nog nuttig....

Porter Family/Au Bellefleur zei

Heb je helemaal gelijk in Ineke!