Bonjour, Leuk dat jullie kijken op deze blogspot. Leef mee met het wel en wee in Sigogne. Laat vooral een (leuk) bericht achter, dat is altijd welkom. Au revoir, Darren, Franca en Fleur
zondag 2 november 2008
Nog meer culinairs
Voor het eerst zelf Chutney gemaakt, van appels (uit eigen tuin) tomaten, uien, rozijnen....
Ideaal deze Chutney, want 's morgens gemaakt en 's avonds al gegeten en hij was heerlijk.
Het voorgerecht bestond uit buffalo mozzarella, wel 3x duurder dan 'gewone' van koeienmelk = smakeloos, gewikkeld in ham uit Bayonne (rauw ham), dat even in de pan met een beetje olijfolie, serveren met eroverheen wat sesamzaadjes en apart de Chutney!
Beide recepten zijn afkomstig van James Martin.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Het ziet er beide verrukkelijk uit hoor !!!!
Groetjes Sylvia
Je bedoelt alle 3 neem ik aan ;-)
Een reactie posten