maandag 3 november 2008

Dit wil je niet weten....

....of toch? Zoals eerder geschreven, vertrok Darren vanmorgen bijtijds naar Limoges dit keer om op tijd op kantoor te zijn. Enfin alles gebeurde ook volgens plan....totdat.... hij mij rond een uur of 7 's avonds, onze tijd, belde...of zijn sleutels misschien nog op de commode lagen. Eh...ja dus...nou dat waren dus de sleutels van het Londense huis....Met andere woorden...hij kon er niet in! Pfff, ik zei nog als z'n hoofd niet op z'n romp zat, dan zou hij die ook vergeten....en dat is echt waar hoor...want af en toe...pffff....
Ah .... de buurvrouw heeft misschien een sleutel....ja, slechts 1 maar hij heeft er 2 nodig want met de meeste huizen in Engeland heb je een zogenaamd 'voorportaal'.....dus kon hij er nog niet in. Vanavond zou Darren met de auto naar Steve's ouders in Kent rijden om spullen af te geven die met de auto mee konden....; dus niet.... Darren moet morgen (dinsdag) ook naar Ierland vliegen...dus wel want gelukkig wel paspoort en zo.....; dus heeft hij de trein maar weer gepakt naar zijn ouders in Southend.....voor een slaapplaats. Ik opperde nog dat hij vast wel een onderbroek van z'n vader kon lenen, maar inmiddels heb ik begrepen dat hij zelf e.e.a. heeft gekocht.
En toch hou ik van hem ;-)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Franca,
moet die vergeetachtige sukkelaar die onderbroek toch niet in centrum Londen op straat aantrekken zeker ?
Jan

Porter Family zei

Op Piccadilly Circus dan, je moet dingen groots aanpakken!

Maar goed.....vanmorgen merkte ik dat de Schotse gast z'n sjaal heeft laten liggen.....Wat is dat toch met die Britten?!

Anoniem zei

Franca,
Zo krijg je spullen bij elkaar voor de volgende bric a brac van volgende lente.
Jan

René van Gellekom zei

Tja, wat dat is met die Britten, dat weet ik ook niet, maar het zijn(over het algemeen) zulke leuke mensen. Geweldig gewoon.

ineke zei

geweldig!!!
Als hij JULLIE maar niet vergeet, hahaha