Bonjour,
Leuk dat jullie kijken op deze blogspot. Leef mee met het wel en wee in Sigogne. Laat vooral een (leuk) bericht achter, dat is altijd welkom.
Au revoir,
Darren, Franca en Fleur
dinsdag 11 november 2008
Franca's taart
Zoals beloofd, hierbij een foto van de taart die ik heb gemaakt, met behulp van Fleur qua decoratie! Het is een chocolade/sinaasappel ronde cake geworden.
6 opmerkingen:
Anoniem
zei
Franca, Ziet er goed uit, lekker zelfs, volgens mij heb je voor deze de brandweer NIET moeten bellen zoals voor de vorige. Oefening baart kunst, eind december nog eens proberen, dan zijn we in de buurt. Dit geldt als een uitnodiging door mezelf, da's durven hé. Jan
De beide resultaten mogen er zijn (oefening is de beste leerschool, dat is weer eens bewezen!!!) Darrens versie eerder met lente-inspiratie, Franca's versie dan weer de gezellige winterse knusheid met chocolade en appeltjes van oranje ..... En Franca wat dat versieren en 16 betreft: da's nog een hele tijd hoor :-) Karine
We gaan ze eerst eten en daarna krijg je het recept; weten we gelijk wat er misschien nog niet helemaal goed aan was. Icing is a piece of cake by the way!
6 opmerkingen:
Franca,
Ziet er goed uit, lekker zelfs, volgens mij heb je voor deze de brandweer NIET moeten bellen zoals voor de vorige. Oefening baart kunst, eind december nog eens proberen, dan zijn we in de buurt. Dit geldt als een uitnodiging door mezelf, da's durven hé.
Jan
Franca, mijn complimenten voor deze taart, maar toch met behulp van Fleur en een goed voorbeeld doet volgen.
Groetjes Anja
@Jan, maar dan wel bubbels met taart neem ik aan ;-) ?
Ja An, Fleur houdt nu eenmaal van versieren....'k hou m'n hart maar vast als ze 16 is... ;-)
De beide resultaten mogen er zijn (oefening is de beste leerschool, dat is weer eens bewezen!!!) Darrens versie eerder met lente-inspiratie, Franca's versie dan weer de gezellige winterse knusheid met chocolade en appeltjes van oranje .....
En Franca wat dat versieren en 16 betreft: da's nog een hele tijd hoor :-)
Karine
Franca
Een recept van die taarten zou ik geweldig vinden. Vooral die icing lijkt me erg moeilijk te maken.
René,
We gaan ze eerst eten en daarna krijg je het recept; weten we gelijk wat er misschien nog niet helemaal goed aan was.
Icing is a piece of cake by the way!
Franca
Een reactie posten