woensdag 26 november 2008

Riijbewijs....alweer

Vanmorgen getogen naar de aardige dames van de sous-préfecture in Cognac. Natuurlijk was de dame van gisteren er niet vandaag, en de andere die er wel gisteren was, viel bijna van haar stoel toen ik vertelde dat m'n rijbewijs bij hun lag. Nou dat was niet zo! Ja, want ik ben door uw collega gisterenmiddag opgebeld....; onmogelijk! Toen belde ze een andere collega die met het roze papiertje aangelopen kwam. Enfin, nieuwe pasfoto weer overhandigd (vanmorgen laten maken en 20 minuten op moeten wachten....; en wachten betekende in dit geval geld uitgeven, want ik zag nog een leuke 'goudkleurige glitteroogschaduw', ook zag ik iets voor iemand waar we Kerst mee vieren dit jaar (zou het voor Marlies, Enrico of Mauro zijn?)en Fleur zag prompt ook nog wat.....).
Maar.....nee ik kon er niet op wachten want er was vandaag niemand aanwezig die geauthoriseerd was om te ondertekenen.......grrrrrr........., ik moest morgenmiddag maar terugkomen.
Niet te geloven dat ik gisteren nog aan de telefoon zei dat ik morgenochtend zou komen, dat er dan geen lichtje gaat branden aan de andere kant van de lijn......

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Franca,

ben je nu uiteindelijk in het bezit van dat franse rijbewijs? De uitdrukking "linkerhand weet niet wat de rechterhand uitvoert" of zoiets heeft blijkbaar franse roots ;-)
Karine

René van Gellekom zei

Wij noemen dat gewoon de Franse slag. Toch?

Franca, denk je nog even aan die taartreceptjes? Ik ben helemaal in de ban van taart bakken geraakt.

Porter Family zei

@René, ik was het eerlijk gezegd even vergeten, maar heb je inmiddels het recept van mijn taart gemaild.

Eh nee Karine, dus nog geen rijbewijs! Ik bel maandag eerst wel even voor de zekerheid of het inderdaad klaar is!