zondag 16 november 2008

Uitgefeest

Hoe het was? Leuk maar vermoeiend! 5 Vriendjes en 5 vriendinnetjes bestormden Au Bellefleur voor 3 uur lang. Hierbij wil ik nogmaals Marian bedanken voor het meeverzinnen van spelletjes, zoals je ziet was het cake eten met pet/shawl/bril een groot succes en uiteraard ook het dobbelen om snoepjes! Zeker als je het snoepje aan de buurman/vrouw naar keuze moest geven of een beurt moest overslaan, edoch 2x geen snoepje mocht kiezen.
Ook musical statues en stoelendans blijven toppers...en wat dacht je van sjoelen en joelen!
Voor iedereen waren er wat kleine pakjes, maar geloof je dat er zelfs 2 kinderen waren die gewoonweg tegen mij kwamen zeggen dat ze het cadeautje niet leuk vonden !!! Nou dan ruil je of met een ander of je geeft het maar terug was mijn antwoord dan ook. Gelukkig ontstond er niet een hele ruilhandel in Sigogne. Maar dat zou ik vroeger toch niet in m'n hoofd ophalen, en Fleur nu ook niet. Zij vindt alles leuk zelfs de meest kinderachtige puzzel die ze heeft gekregen, van 25 stuks voor 3+. Dan moet je weten dat ze heel goed kan legpuzzelen en aan de 500 stukjes nu toe is.

Hoe was de taart? Mijn taart was ook prima gelukt! Dus René, binnenkort zal ik je de beide recepten mailen.

Maar eerst....is er werk aan de winkel in de vorm van boekingen, morgen krijgen we voor het eerst zakenlui! Goh, jammer dat m'n mantelpakjes niet meer passen ;-)
Verder staat de volgende boeking alweer in de agenda en hebben we een mooie boeking voor 2 weken binnen voor volgend jaar hoogseizoen voor 2 families (3 kamers!).

4 opmerkingen:

ineke zei

Wat ziet dat er allemaal gezellig uit!" Kinderen vinden dat soort doe-spelletjes meestal het leukst!
Nu maar even uitrusten van de afgelopen stress-dagen!
gr Ineke

Anoniem zei

Franca,
Na het feest het werk, bij ons in de familie moest je niet riskeren die volgorde aan te houden. Omgekeerd eventueel wel, met de nadruk op eventueel.Zes jaar alweer, Het gaat snel profiteer er maar van, voor je 't weet staan de katers aan de deur.
Jan

René van Gellekom zei

Franca wat leuk dat het allemaal zo goed verlopen is voor Fleur. Ben wel benieuwd hoe de fransjes op het sjoelen reageerden.

Lekker dat het met 'de zaak' ook goed doorloopt. Ik sprak gisteren mijn beste vriend Ton(je weet wel webby op mijn weblog)en die is helemaal 'weg' van je B&B. Zou mij niet verbazen als hij je kant op komt met zijn vrouw en ach misschien komen wel allemaal dan wel.

Toen we pas getrouwd waren gingen we wel vaker met z'n vieren op vakantie. We zien wel.

Ik zie de recepten graag tegemoet(als je tijd hebt).

De appeltaart die ik afgelopen zaterdag met macadamianootjes bakte was zonder suiker. Dat bleek toen ik net in het keukenkaste een pak suiker zag staan en speciaal voor de taart had gehaald. Dus ik vergeet nog wel eens iets. Hahahaha

Porter Family zei

Nou Ineke, dat uitrusten lukt dus niet echt zoals je vandaag weer kunt lezen!

Jan, katers aan de deur??? Ik hoop dan toch garçons!

René, de Fransjes vonden het sjoelen erg leuk. Wat leuk dat Ton helemaal 'weg' van Au Bellefleur is en dan heeft hij mij nog niet eens ontmoet ;-)
Het zou enorm leuk zijn als jullie allemaal zouden komen uiteraard!
De recepten krijg je hoor!
En was jouw appeltaart toch nog lekker zonder suiker?