donderdag 13 november 2008

Voorpret

Vandaag zijn we begonnen met de voorpret voor Fleur's verjaardag. Dus de pakjes die gisteren en vandaag kwamen, mocht ze ook al uitpakken.
Uiteraard hebben Fleur en ik al eerder bedankt, maar natuurlijk wil ik graag, ook op deze manier, de lieve gevers/geefsters vast bedanken. Mijn broer Enrico, mijn vriendinnen Sylvia (ook voor de heerlijke peper- en kruidnootjes), Marian (ook voor de fijne shopper), Manon (ook voor het tijdschift), Conny (uit Schotland momenteel), nicht Janice..... En dan nog de vele kaarten die er nu al zijn gekomen....; de slingers hangen al te pronken.....sommige ballonnen ook, en sommigen zijn al leeg gelopen :-(
In concreto kan Fleur nu o.a. met een reuze pen schrijven op het gekregen briefpapier, daarin een zelfgemaakte puzzle stoppen voorzien van kralen, dit alles gekleed in de nieuwe outfit zoals op de foto!
En dan is ze nog steeds 5 vandaag !

8 opmerkingen:

Anoniem zei

En daar dan nog de goed gelukte taarten van dad en mum bij en 't feest MOET lukken. Het klinkt in elk geval al entoesiast en plezierig. Hou de mail in 't oog, de virtuele kaart komt er dadelijk aan, nog wachten tot na twaalven, Op dé verjaardag zelf dient een kaart aan te komen op die leeftijd.
succes met de organisatie en zelf ook gefeliciteerd Mum & Dad.
Jan

Anoniem zei

Een heel fijne verjaardag voor Fleur. Franca, ze heeft voor de foto wel het hele charme-arsenaal boven gehaald ;-). Ik zou Dad al op schietoefening sturen, kwestie van de kust veilig te houden (want die gaat beslist onvelig worden ;-)) Geniet maar van jullie dochter en het feest want ze zijn inderdaad snel groot.
Karine

Anoniem zei

Hi Fleur et maman et papa!!!
Vanuit een grijs en druilerig Holland en hele fijne verjaardag gewenst met heeeeeeeeeeel veel leuke vriendjes en vriendinnetjes, leuke spelletjes, taart (dat zit wel goed..), oma en pap & mam!!!! En natuurlijk veel cadeautjes....
van Jos, Marian + Bart & Marco
4 x X

Anoniem zei

PS
Nu vergeet ik helemaal te reageren op je jurk:
JE ZIET ER GEWELDIG UIT OP JE VERJAARDAG!!!
greetz,
(nogmaals) Marian

René van Gellekom zei

In de Fleuria in de de Fleuriaaaa!!!! Hyper de piep hoera!!!

Ik bedoelde natuurlijk in de gloria, maar als ik zo naar dat lachende gezichtje kijk dan is Gloria slechts een zwakke uitdrukking van levenslust en genieten.

Fleuria zou veel beter zijn als uidrukking.

Lieve mensen en Fleur, maak er een leuke dag van en geniet maar heerlijk van alle aandacht die je vandaag krijgt.


René

Anoniem zei

A belle Fleur.

Proficiat met je verjaardag en heel veel plezier gewenst. Vandaag en morgen.

Pa en Ma en Oma ook gefeliciteerd.
Michel en Anja

ineke zei

Wat ziet Fleur er prachtig uit!!! En heel professioneel geposeerd hoor. Karine heeft gelijk: zet je geweer maar vast klaar naast de voordeur....
Heel hartelijk gefeliciteerd, voor Fleur, maar ook voor jullie natuurlijk!
En geniet maar van de prachtige taarten!!!
gr Ineke

Enrico, Marlies & Mauro zei

Ook van ons een hele leuke verjaardag Fleur! Gefeliciteerd.

Mooie foto's, het was ons al eerder opgevallen dat je altijd heel mooi op de foto staat.

Liefs, Enrico, Marlies en Mauro xxx