maandag 3 november 2008

Zondagsrust....

......Vergeet het maar! Wat is dat toch met die Fransen? Darren was al even 's morgens bijtijds naar de winkels gegaan om nog wat vlees voor de boeuf bourgignon erbij te kopen, want hij dacht dat er te weinig was. (Vandaag heb ik het overschot in de vriezer gedaan...dus waarschijnlijk was het net genoeg geweest). Enfin, gelukkig was hij net terug, want er stonden plots mensen voor de deur. En dat op zondag om 10 uur! Ik vind dat toch erg aan de vroege kant. Aangezien Darren's Frans nog niet toereikend is, heb ik me dus heel snel aangekleed, en de mensen te woord gestaan. Er kwam wel een boeking uit voort, voor volgend jaar juli 1 of 2 nachten. De ervaring heeft mij geleerd om te zeggen dat ik 2 kamers in het totaal beschikbaar daarvoor heb, want anders verlies ik namelijk mensen die 1 week willen boeken.
Ook onze Schotse gast stond om 3 uur al op de stoep en dat is in principe niet erg, maar vanaf het moment dat hij binnenkwam totdat hij naar bed ging, bleef hij praten....oh-en....liever gezegd. Enfin, vanmorgen om half 9 was hij weer present en ging hij weer door met ratelen.
Morgenvroeg vertrekt hij weer.....; lekker ff een dag weinig praten!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Franca,
Als die Schot zoveel ratelde was er dan geen nieuws bij voor 't blog ? Of is het toch zo dat ginder alles jaren later gebeurt dan op 't continent ?
Jan

René van Gellekom zei

He lekker weer zo een ouderwets log zoals ik al schetste in mijn verhaal over de toekomst op je Hyves.

Gelukkig ben je nog niet vergeten hoe het moet.

Van mij mogen ze om 5 uur 's ochtends aan de deur als het maar klandizie oplevert.

Porter Family zei

Maar Jan, je denkt toch niet dat ik al teveel uit de school kan klappen?

Eh René, nou liever toch wat later hoor.

Anoniem zei

Franca,
je moet niet uit de school klappen, daar ben ik nu beroepsmatig toch beter in maar je kan uit de keuken klappen...
Jan

Porter Family zei

Wat wil je weten Jan?

Anoniem zei

Franca,
met het nieuws van Darren's sleutels en de marathon mannen ben ik voorlopig tevreden. Ik was wel achter "Scottish" nieuws aan het vissen.

Porter Family zei

Jan,
Voor het Schotse nieuws kan ik je vertellen dat....hij z'n sjaal heeft laten liggen...gelukkig niet z'n onderbroek! :-)

ineke zei

Dat "de hele dag aan komen lopen" is best zwaar. Dan kan rene wel zeggen "als het maar klandizie oplevert", maar als het vaker gebeurt en je hebt eigenlijjk geen eigen leven/privacy meer is het toch wat anders!
Bij ons is het aankomen ook off vanaf plm 14.00 uur, maar de gasten staan soms al om 8 uur op de stoep. Je bent met heel andere dingen bezig (soppen, opruimen, kamers doen ed), maar je moet dan toch klaar staan!!