woensdag 19 november 2008

Verbouwing

Met name op verzoek van mijn neef Theo, zelf bouwkundig ingenieur...en in het begin ook ons huis gezien, nog eens wat plaatjes van slaapkamer 4/5.
Even een resumé, deze ruimte bestond uit 3 kamer(tjes) waar je een royale 1 persoonskamer van kon maken, maar met lage plafonds en jammergenoeg parket (in 2 van de kamers) dat hobbel de bobbel is en in slechte conditie.
Het dak hebben we ook hier laten vernieuwen begin juli dit jaar en de plafonds de hoogte ingetild. Zoals jullie zien, is het geheel 'gelambriseerd' en de oude balken zijn behouden, na een bewerking tegen o.a. houtrot. De bedoeling is om hier een family-suite van te maken. Een grote slaapkamer met een verbindingsdeur naar een kleinere (een kleine dubbel) en uiteraard een en-suite privé badkamer.
Helaas kunnen we de vloeren niet handhaven, dus we denken aan Sisal op de grond. We willen hier geen parket, zoals wel in alle andere kamers, vanwege het te hoge chalet gehalte.
Voor suggesties staan we open!!!
In de badkamer denken we aan een bamboe vloer, waterafstotend en ook mooi. Weer eens wat anders dan tegels (die soms toch loslaten!).
Hierbij de impressie van de luxe suite!

2 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Je laat ook niets na om mij over de streep te trekken om bij jou persoonlijk poolshoogte te komen nemen he? Hahahaha

Porter Family zei

Was het zo duidelijk René? ;-)