woensdag 14 januari 2009

To blog or not to blog

Zojuist via vriend Jan Faes, u kent hem wel van http://blog.seniorennet.be/bas_en_belle/ kreeg ik inspiratie na het lezen van zijn blog.

Steeds meer mensen zijn aan het bloggen geslagen. Het bloggen is niet alleen voor mensen die in het buitenland zitten en op deze manier hun belevenissen willen vastleggen voor familie, vrienden en later ook vaak nog onbekende blogvrienden. Alhoewel ik moet zeggen dat het een enorme berg e-mails scheelt. Maar het blijft een leuk soort van dagboek voor jezelf.
Zeker als mensen aktief reageren op je blog, dat houdt het levendig. Met name als je gasten met elkaar ook gaan 'praten'. Ook het zeer regelmatig bijhouden van je blog is bijna een must om je lezers niet teleur te stellen. Want als je een paar dagen niet hebt geblogd, zie je dat direct aan je bezoekersaantallen.

Laat ik beginnen met de belangrijkste man in mijn leven, Darren, http://homeinthecharente.blogspot.com/ hem heb ik ook enthousiast gemaakt voor een blog, de lay-out gemaakt, de naam verzonnen, de foto's erbij gedaan...en hij doet de tekst! Hij spreekt wel goed Nederlands, maar zijn blog is in het Engels, dus een leuke manier om je Engels op te halen en het is nog gratis ook!

Tevens heb ik mijn broer en schoonzus aan de blog geholpen en Enrico
http://casa-arancia.blogspot.com/ heeft me beloofd dat er later een verslagje van de Vakantiebeurs op komt te staan. Misschien komen ze daar Natascha en Pepijn nog bij de Duitsland stand tegen http://hotelletje.web-log.nl/.
Ook de komende weken zal het blog van Enrico en Marlies wat actueler worden, want....ach houden jullie zelf maar even hun blog in de gaten!

Last but not least Jan Vredenburg (ex-zanger Champagne) http://ouweliefderoestniet.blogspot.com/ en ondanks zijn drukke werkzaamheden, heeft hij zijn blog weer ge-update.

dus...to blog or not to blog, I know the answer.

5 opmerkingen:

Jan zei

Franca,
Zo zie je maar weer, waar je ze ook haalt, inspiratie voor een berichtje op 't blog is snel gevonden.
Nu kan ik ook verder voor vandaag, want dit inspireerde me...
Jan

Franca zei

En Jan zolang wij elkaar blijven inspireren, komen onze lezers tijd te kort!

René van Gellekom zei

En zo zijn we allemaal lekker bezig he?

Anoniem zei

Hello. And Bye.

Anoniem zei

hmm. thanks for text :)