zondag 4 januari 2009

Kale boel

Darren vertrok vanmorgen vroeg alweer naar London, met de auto, dus ik was ook bijtijds uit de veren. Alle kerstversieringen binnen heb ik inmiddels ingepakt en opgeruimd, zodat alles weer klaar is voor het volgende gebruik.
Normaliter vergeet je altijd wel iets als je net alle dozen hebt opgeruimd...ah en terwijl ik wil schrijven dat dit nu niet het geval is, schiet mij te binnen dat alle kerstkaarten nog op een houder staan......Tja....dus toch ook weer dit jaar iets vergeten :-)

Hebben jullie dat nou ook?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

jaaaa ook ik was dingen vergeten.

De kerstman stond nog op de kast ...en de boompjes op de kamers van de kinderen..dus kan de vliering weer open maken grrrrrrrrr

groetjes Sylvia

Enrico, Marlies en Mauro zei

Nee, dingen vergeten niet. Wij hadden de kertversiering beperkt tot één kerstboom. Maar ik ben wel bijna anderhalf uur bezig geweest met de kerstlampjes uit de boom te krijgen, vervolgens uit de knoop te halen en weer in de verpakking te krijgen.

Gr. Marlies

Franca zei

Nou ik weet niet wat vervelender is!

Karine zei

Ik heb het kaal maken nog een dagje uitgesteld wegens aangekondigd maar nog steeds niet aangekomen bezoek. Dus jobke voor morgen dan maar en nog een laatste dag genieten van de lichtjes met uitzicht op een sneeuwlandschap.