donderdag 8 januari 2009

Mushroom Bhaji

Vandaag gaan we eens wat anders op het blog zetten, dan sneeuw :-).

Probeer dit bijgerecht eens. Het is heel simpel te maken en het smaakt ook nog bijzonder lekker.

Mushroom Bhaji

Wat hebben we nodig voor 4 personen en in 35 minuten klaar! *

170 gr aardappelen
1 witte ui
1 teentje knoflook
115 ml kippen bouillon, blokje hoor;
2 theelepels garam masala (poeder)
225 gr champignons
3 tomaten
yoghurt, vet/mager
verse koriander om erover heen te strooien

Bereidingswijze:

Schil de aardappelen en snijdt ze in dobbelsteentjes
Uien grof snijden (hoef je ook minder te huilen)
Knoflook hakken
In de pan doen met de bouillon en garam masala
Laten koken
Daarna lager zetten, ongeveer 10 minuten

Snij de champignons
Snij de tomaten in blokjes, zaadjes eruit halen
Doe ze dan ook in de pan waar de aardappelen, etc. in zitten,
ongeveer 15 minuten, totdat alles zacht is

gas uit!
Yoghurt er over heen gieten en de koriander

En eet smakelijk van dit uiterst lekkere Indiase gerecht.

* 4 personen voor bijgerecht, 2 personen als het de enige groenten is.

Je kunt het natuurlijk ook zonder de yoghurt doen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Franca,
Een eenvoudig gerecht en lekker,dat komt van pas in mijn drukke leventje,dus we gaan ervoor en zal t.z.t. laten weten of het lekker is.
Anja