woensdag 14 januari 2009

De sportwagen kwis

Toen ik deze kwis deed en de uitslag las, moest ik terug denken aan de volgende anekdote.
Ik ga terug in de tijd, naar het jaar 1999, toen ik werkte als Personal Assistant bij een Telecombedrijf. Ik werkte voor een van de hotemetoten in het moederbedrijf. Op een dag was zijn vliegend gevaarte bij een garage in Utrecht en aan mij de 'eer' om met een ook niet misselijke huurauto zijn eigen Maserati (prijs vanaf 100.000 Euro) op te gaan halen. Ik heb nog geprobeerd om er onderuit te komen, maar dat lukte dus niet. In de huurauto heb ik onderweg Darren gebeld en het liefst had ik nog dat hij dat kreng ging ophalen....; een collega die in de buurt van Darren was, had het gesprek eenzijdig opgevangen waarop zijn vraag dus was of Darren's vriendin een Maserati had!!! Enfin, ik ben de auto gaan ophalen en gevraagd in de garage hoe de wagen zo'n beetje werkte, want inmiddels was het tot overmaat van ramp ook nog gaan sneeuwen. Ik heb de baas' bolide veilig en wel met een gangetje van 80 km per uur over de snelweg naar Rotterdam gebracht. En ik moet zeggen dat ik nog nooit zoveel bekijks heb gehad onderweg ;-) !!! De gedachten van andere automobilisten kan je vast al wel vormen.

Nee zo'n sportwagen is niet aan mij besteed, maar 't verhaal blijft leuk!

Dan toch liever de Triumph Spitfire van Jan en de MG van Albert & Mara, op hun MegaGenietlog http://albertscorner.web-log.nl

6 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Ik ga voor de MG van Albert en Mara, dat is echt mijn favoriet. Voor de rest ben ik niet zo een sportwagen man.

Maar goed een Chrysler Sebring convertible, daar mag ik ook graag in rijden. Heb ik een keertje een week mee door Amerika gereden.

Karine zei

Franca, ik kan me die blikken op de snelweg zooo al inbeelden :-), en de gedachtegangen bij die blikken eveneens, hahaha. Maar je hebt de opdracht fijn volbracht, ik zou hetzelfde geprobeerd hebben als jij, er stilletjes vanaf komen maar dat hebben we niet altijd in de hand he.
btw mij wordt er een Porscheke 911 in handen gegeven, bij de afgelopen sneeuwdagen zou die beslist op stal gebleven zijn, geen voituurke om met sneeuw en ijzel hellingen te doen.

Franca zei

@René, heb wel ff moeten googlen hoe die auto eruit ziet, was zeker in je rijke tijd ;-) De meesten 'doen' Amerika in de camper toch?

@Karine, is dat Porscheke van jou?

René van Gellekom zei

Franca ik ben nog steeds rijk hoor, alleen zit het hem in andere zaken. Je weet het wel he?

Het was in 2000 en we reden van Atlanta naar New Orleans en weer terug. Het was een fantastische reis.

fotolog Albert en Mara zei

Wij voelen ons vereerd dat je ons genoemd hebt en gelinkt hebt. Het gaf ons MaGical feelings en dan snap jij wel wat wij bedoelen.
Hoe zeg je dat trouwens in het Frans?
Saludos de Albert y Mara

P.S. Over welke MG had je het nu.
De 'B' of de 'F'?

Franca zei

@Albert en Mara:

Sentiments magiques wellicht?

De B of de F.....; geen idee ik vind ze allebei mooi.