dinsdag 17 februari 2009

Nog 1 keer


Nog 1 keer (althans deze week ;-) ) een kijkje in Au Bellefleur's keuken. De boodschap voor vanavond was een licht menu. Dus stond er Panga filet (onbekend in Engeland overigens) op het programma met wilde rijst in bouillon gekookt en haricots verts met een bacon wrap, een lekkere salade met gevulde olijven (ze zijn gek op olijfjes) tomaat, eitje en een blauwe kaas dressing en daarna het dessert, dat een beetje van een ander en een beetje van mijzelf was.
Maar de lege borden vertelden het verhaal.....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Geen mooier compliment voor de chef dan een leeg bord, is nooit anders geweest,
Bij ons mag er al eens iets overblijven, gezien de zes vragende oogjes beneden aan tafel, is ook nooit anders geweest, (wel het aantal).
Jan

Enrico, Marlies en Mauro zei

Ziet er heel goed uit Franca! Bijzonder twee (master)chefs in één familie. Het gen is bij Leroy en Melvin in ieder geval niet doorgegeven, misschien bij Fleur en/of Mauro?
Ik denk dat Enrico zo'n rode koksjas ook goed zal staat, maar veel te warm op Sardinië (in de zomer.)

Liefs, Marlies

René van Gellekom zei

Pangafilet noemen wij hier in huis Vietnamese tong. Mijn schoonvader gelooft dat het echt tong is