zondag 8 februari 2009

Foto's Julien in Bordeaux

8 opmerkingen:

Franca zei

JUDITH ZEI:

Wauw, zijn dat jouw handen die bijna naar Juul grijpen, stond je zo dichtbij???

Franca zei

ANITA ZEI:

't lijkt er warempel wel op ... (laten we het aannemen) dan kon onze Franca zich bijna aan Julien's broekje vastklampen :xd: !!! De foto's zijn erg mooi !!

Franca zei

JUDITH ZEI:

Haha, die Anita, wat jij nu zegt zou ik niet eens hebben durven zeggen maar had het wel in mijn hoofd :lol:

Franca zei

Hahahahaha, nee het zijn niet mijn handen....hahahaha...'broekje in de branding'!
Maar ik stond wel lekker dichtbij! Pffff ik krijg het er warm van.....:-$ :-$ :-$

Jan zei

Heren der schepping, hoe krijg je een vrouw terug naar de toestand van 17 jaar ? JUST, een concert van Julien C. laten bijwonen. Dat voelt , dat praat , dat denkt terug als een 17 jarige, wat kan het leven toch simpel en eenvoudig zijn. het was je gegund Franca, je hebt nog vele jaren om terug te denken aan een memorabele avond !

René van Gellekom zei

Aan welke toestand denk jij dan Jan?

Franca zei

@Jan: Maar ik kan geen jaren wachten hoor voordat ik Juju weer zie!

liesbeth zei

Hoi Franca. Wat geweldig dat je zo genoten hebt. Ik kan haast niet wachten op 16 juni.Leuk dat je spullen van hem kan kopen.Ik denk dat ik wel een shirt van hem ga kopen want ik heb al vier t shirts in mijn verzameling. Trouwens ik heb ook al 50 singeltjes en minstens 20 elpees van Juju op de kop getikt.De laatste keer zat ik op de eerste rij met mijn gezin. genieten!!!! Ik heb Juju toen een paar sokken met fietsen met de tekst Amsterdam gegeven.Ik ga weer op zoek naar sokken met een leukeafbeelding (tulpen ofzo) Toen ik het hem gaf keek hij lachend, recht en verbaasd in mijn ogen. Je kon me op dweilen van geluk. Mijn gezin kreeg de slappe lach van mijn reactie.Ik had een kleur als een boei maar was in de zevende hemel. Juju had naar me gelachen!
groetjes Liesbeth. je Ivo-vriendin