donderdag 5 februari 2009

En het stokje gaat naar.....
Ineke, http://famsillevisinoostenrijk.web-log.nl/ sprak gisteren al over het doorgeven van een stokje. Voor mij was het op dat moment abacadabra....; maar na het lezen van haar blog niet meer.

Het is de bedoeling dat, een select aantal mensen...van wie ze zeker weet dat ze het ook zullen doen..., je de 4de foto van je 4de map op je blog publiceert met een verhaaltje erbij.

En iedereen filed weer op z'n eigen manier wat het spannend houdt.

Dus hierbij aan mij de eer.

Deze foto (uiteraard niet gesjoemeld) is de family suite aan het worden. Je ziet hier het dak voordat het vernieuwd was, met nog het oude hout, de muur rechts waar eens een schoorsteen zat, is nog vies en bruin. Ook zijn er nog platen voor die muur geplaatst.
Genomen op 16 juni 2008.

Ik zal nog een kiekje erbij doen hoe het nu is (5 februari 2009)
Verre van klaar natuurlijk, maar...het dak is vernieuwd, lambrisering tegen het plafond, oude balk in ere hersteld. De muur rechts, schoorsteen (staat nu wat materiaal tegenaan) is schoon gemaakt, de platen van de muur weggehaald en de stenen muur gerenoveerd. En de 1ste lik verf zit erop.
Er is nog wel e.e.a. te doen zoals jullie kunnen zien, want het heet niet voor niets 'family suite'.

Het stokje geef ik graag door aan: Jan http://blog.seniorennet.be/bas_en_belle/, aan René http://www.vangellekom.nl/ en aan Natascha en Pepijn http://hotelletje.web-log.nl/

Veel plezier ook op hun blogs!

3 opmerkingen:

ineke zei

hoi Franca,
leuk dat het stokje verder gaat.
Grappig om de diverse foto's te bekijken, vaak al een beetje ouder. Trouwens voor jezelf ook leuk om diverse herinneringen weer eens terug te zien.
Ik ga jouw aanbevelingen natuurlijk ook volgen (als de 3 drentse patrijsjes hun stokje maar niet opeten of begraven, hahaha)

gr Ineke

Natascha zei

Euh...ik volg het al een tijdje bij wie het stokje allemaal geweest is (onder andere bij Sally)... was al bang dat die een keertje bij ons terecht zou komen! Gelukkig heb ik de opdracht "fotografeer de inhoud van je handtas" nooit gehad....(arme Sally & Petra...)

Ik moet even kijken hoe ik dat ga doen. In map 4 zitten namelijk maar 2 foto's, dus dat wordt dan waarschijnlijk foto 4 uit map 3 of 5.

Franca zei

Dit soort van 'kettingbrieven' vind ik wel erg grappig.

Ook erg leuk omdat je ook weer eens bij anderen gaat neuzen op hun sites.

Bedankt voor je toezegging Natascha.

Nu is het wachten nog even op Jan en René, die normaliter erg vlot zijn met hun reactie...en nu ff niet ;-)
En alle2 hebben ze een scala aan foto's dus daaraan zal het niet liggen.