vrijdag 20 februari 2009

In de 'haricots verts'

Nee, geen kookkunsten log! Maar ik was van de week tot 2x toe in 'de bonen'. Het begon al goed toen ik tot m'n schrik zag dat ik 1 dag telaat was om m'n kersverse schoonzus te feliciteren met haar verjaardag. Dat is een fijne binnenkomer dus.... Ik heb snel een excuus mailtje gestuurd en een bos bloemen laten bezorgen, dat laatste lukte uiteraard niet meer op de dag zelf maar is inmiddels aangekomen.
Enfin, ik had m'n broer (die nog op Sardinië zat) ook een sms-je gestuurd met alsnog gefeliciteerd. Even later ontving ik van hem het bericht dat ik niet te laat was maar een maand te vroeg. Gezien de aard van z'n tekst lag hij helemaal in een deuk! Marlies was dus 17 maart jarig! Gelijk op de kalender aangepast.
Maar met Enrico een lang weekendje in NL, staat het natuurlijk wel extra feestelijk zo'n boeket.

Ook met het dochtertje van m'n vriendin Manon, was ik in de war, want ze stond op de 23ste van deze maand met een peil verwijzend naar een andere datum. Lekker verwarrend dus allemaal weer. Hals-over-kop naar het postkantoor gefietst (cadeautjes had ik al wel gekocht) om toch nog op tijd te zijn, want niets is zo vervelend om na je verjaardag nog wat te horen. Gelukkig komt ook haar cadeautje op tijd, want ik sprak gisteren haar moeder.

Mensen die mij goed kennen, weten dat dit niets voor mij is....en ik hoop dat het van voorbijgaande aard is.

6 opmerkingen:

Franca zei

JUDITH ZEI:

Kan me goed voorstellen dat Enrico helemaal in een deuk lag, wat heeft hij het toch getroffen he met zo'n zus!!!! :rolling:

Franca zei

ANITA ZEI:

Eh ... ik ben 23 april en 23 mei jarig :flowers: !!!! hahaha

Franca zei

Wat heb ik het weer met jullie 2 getroffen ! ;-)

Jan zei

Ik heb ook al eens een fles champieter gekregen op 5 april 05.04 in plaats van op 5 september 05.09. Die 4 en 9 waren niet erg duidelijk geschreven en daardoor de vergissing, mmar ik heb niet getreurd, 't was van een goed merk die fles...
Jan

olijf zei

Leuk dat je even op mijn weblog bent geweest. Jullie hebben zeker wel genoeg olijven in Frankrijk!

En wat je logje betreft... je bent wel heel attent, alleen soms iets te vroeg haha! Overigens word ik standaard op de verkeerde dag gefeliciteerd. Mijn broer is 15 maart jarig en ik 18 maart. Voor de familie is het blijkbaar erg moeilijk om dat te onthouden...

Anoniem zei

Tja,
Onze dochter was maandag jarig, maar ze was toen bij haar vader.

Voor vandaag een feestje geregeld.
Iedereen is al weer weg want madammeke moet werken vanavond.

Over foutjes gesproken kunnen Franca en ik elkaar een hand geven..

Volgend jaar beter.... hoop ik

Stay Sweet Franca komt allemaal wel weer goed met ons!

Ellie