Bonjour, Leuk dat jullie kijken op deze blogspot. Leef mee met het wel en wee in Sigogne. Laat vooral een (leuk) bericht achter, dat is altijd welkom. Au revoir, Darren, Franca en Fleur
dinsdag 17 februari 2009
Nog 1 keer
Nog 1 keer (althans deze week ;-) ) een kijkje in Au Bellefleur's keuken. De boodschap voor vanavond was een licht menu. Dus stond er Panga filet (onbekend in Engeland overigens) op het programma met wilde rijst in bouillon gekookt en haricots verts met een bacon wrap, een lekkere salade met gevulde olijven (ze zijn gek op olijfjes) tomaat, eitje en een blauwe kaas dressing en daarna het dessert, dat een beetje van een ander en een beetje van mijzelf was.
Maar de lege borden vertelden het verhaal.....
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
3 opmerkingen:
Geen mooier compliment voor de chef dan een leeg bord, is nooit anders geweest,
Bij ons mag er al eens iets overblijven, gezien de zes vragende oogjes beneden aan tafel, is ook nooit anders geweest, (wel het aantal).
Jan
Ziet er heel goed uit Franca! Bijzonder twee (master)chefs in één familie. Het gen is bij Leroy en Melvin in ieder geval niet doorgegeven, misschien bij Fleur en/of Mauro?
Ik denk dat Enrico zo'n rode koksjas ook goed zal staat, maar veel te warm op Sardinië (in de zomer.)
Liefs, Marlies
Pangafilet noemen wij hier in huis Vietnamese tong. Mijn schoonvader gelooft dat het echt tong is
Een reactie posten