woensdag 11 februari 2009

Koppen

Eigenlijk is het bedtijd voor mij, maar toen ik de krant nog even bekeek, zag ik daar toch een aantal prachtige 'koppen' staan die ik jullie niet wil onthouden.
Sorry, sommige koppen kun je dus niet een kopje kleiner maken.....

Huntelaar schiet raak voor Oranje
Magere remise Nederlands elftal


Ik snap eerlijk gezegd niet waarom de remise magertjes is, gelijkspel is gelijkspel toch?

Peter Jan Rens terug als Meneer Kaktus

Met kinderen en alle kindvriendelijke volwassenen wil Peter ook nog eens proberen een heuse politieke partij op te richten; De Kaktus Partij. Om kinderen meer kracht en mogelijkheden te geven zich te ontwikkelen en op te groeien...

Ik krijg toch wat andere gevoelens bij 'kindvriendelijke volwassenen'....
En het wordt een beetje 'vol' in Nederland met een Peter Jan en en Jan Peter...dus slecht idee. En terzijde heb het programma ook nooit leuk gevonden en vind PJ/JP ook niet leuk!

Bonnie St. Claire eindelijk nuchter


Bonnie St. Claire ziet tot haar eigen verbazing eens hoe haar vrienden dronken worden. Bonnie heeft ook plannen om haar woonplaats Hoorn te verlaten. 'Ik wil naar Amstelveen. Ik word een beetje moe van het reizen.'

Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat Bonnie nu nuchter gaat zingen. Maar ik vraag mij af wat ze toch in Amstelveen doet, als ze zo moe wordt van het reizen vanaf Hoorn; volgens de routeplanner doe je er nog geen 40 minuten over.

Wateroverlast in Roggel door regen

Door onderhoudswerkzaamheden kan de Roggelsebeek het hemelwater niet meer goed afvoeren.

Lijkt me duidelijk!

De Toppers nemen 'wraak'

De Toppers willen zichzelf nogmaals bewijzen. Ze gaan Shine nu wél helemaal live zingen.
Gordon, Rene Froger en Jeroen van der Boom brengen hun Songfestivalnummer ten gehore met alleen pianobegeleiding en dus zonder enig technisch hulpmiddel. 'Plaats delict' is de huiskamer van de familie Froger.

Wraak lees 'een 2de kans' Gelukkig maar dat het programma 'Geen cent te makken' is afgelopen voor de Frogers.

ING schrapt duizenden banen in Nederland

Gisteren nog een hotemetoot van de (nieuwe) ING Bank in 'De Wereld Draait Door' over de 'fusie' met de Postbank met Anouk in een reclamespot gehoord en vandaag dit bericht.

Prins Harry weer eens op beledigende toer

De prins maakte de opmerking dinsdagavond tegenover Stephen K Amos tijdens een show ter ere van prins Charles' zestigste verjaardag. Volgens Amos zei Harry na afloop van zijn optreden dat hij 'helemaal niet klonk als een zwarte'.

Oeps I did it again!

Ja, ik wil! voor één dag

De een koopt gewoon een bosje bloemen voor zijn of haar geliefde. Een ander is al wekenlang bezig met het broeden op een origineel valentijnscadeau. Wie zijn grote liefde eens echt wil verrassen, kan hem of haar een huwelijk voor één dag cadeau doen.

En onze Jan van Bas en Belle/de Drie prettig gestoorde Drentse Patrijshonden viert op 14 februari 2009 z'n 1ste jaar als blogger! http://blog.seniorennet.be/Bas_en_belle/
Hij wist wast niet dat hij daar langer dan 1 dag aan vast zat; 't blijft natuurlijk een Belg hè ;-)
(Gezien Jan's humor en ook de andere Vlamingen die mijn blog lezen, kunnen ze wel tegen een stootje van 'die Ollandse'...dus geen gevaar hier).

'Lieverd' en 'schatje' meest favoriet

Schatje of lieverd zijn de meest gebruikte koosnaampjes voor stellen. Ook beertje, smurf of zelfs baardaapje komen voor bij Nederlandse paren.

Belgen hebben weer hun eigen woordjes. ’Zoet’ is na schatje de meest populaire koosnaam bij de zuiderburen. Andere liefkozende namen zijn keppe, bolleke en venteke.
Zo pakken Belgen uit met dure cadeaus voor hun geliefde en blijken Nederlanders de voorkeur te geven aan de anonieme liefdesverklaring in de vorm van een kaartje.

't Wordt voor mij weer even afwachten wat de Britten doen ;-)

B en W nemen carnavalssingle op

Burgemeester en wethouders van het Twentse Haaksbergen hebben een eigen carnavalssingle opgenomen.

Misschien een beetje vreemd, maar dat is Rivella ook.....
Ik hoop dat er bezoekers uit Haaksbergen zijn die hierop willen reageren!

3 opmerkingen:

Bas& Belle & de puppies zei

't Is daar dat al die kaartjes aan mijn adres vandaan komen. Hulp, au secours ! ! ! de "Ollanders" proberen onze baas "binnen te doen"
En wat die vlamingen en hun humor betreft, als ze zelf op die "Kezen" hun dak willen zitten moeten ze de "weerbots" ook maar kunnen verdragen.Kennen jullie trouwens die laatste Ollandermop al ? Efkes wachten dan vertel ik ze nog wel eens, braaf zijn ondertussen kan helpen.
Bas & Belle en de puppies

Jan zei

Wat is me dat allemaal in die titel van die vorige reactie ?
't Zal de combinatie van de nieuwe laptop, Vista en den baas wel zijn denk ik...
o ja, het foto's plaatsen op het B&B (Bas & Belle) blog lukt vanaf gisteren avond. Er zit dus "progressie" in de kennis van die Belg
Jan

René van Gellekom zei

Zo dat is nog een leuk item lieverd. Ik verwacht dat dit een terugkerend item zal worden. Da schatje

Hahahahaha
René