woensdag 25 februari 2009

Lente in Sigogne

Vandaag stonden er andere dingen op het programma, maar hoofdzakelijk binnen. Maar.. het was te mooi weer om niet wat aktiviteit te ontplooien in de tuin. En dat doet Fleur met veel enthousiasme en overtuiging. Zo zitten de 1ste zaden voor radijs, worteltjes en uien in de 'moestuin'. Tomaten, courgettes en paprika's moeten eerst nog even in een potje apart en als het plantje te zien is, kunnen deze ook de collega's van de groenten afdeling versterken.
De temperaturen liepen op naar 'bermuda' waarden...dus heerlijk.

Jammer genoeg werd deze dag overschaduwd door de vreselijke vliegtuig ramp op Schiphol waar een toestel van Turkish Airlines neerstortte, met de nodige -helaas ook dodelijke- slachtoffers.

6 opmerkingen:

Jan zei

Franca,
da's alleen maar geschreven om die Belgen een beetje jaloers te maken denk ik zo.
Je kan er voor zorgen dat het de volgende weken hetzelfde weer is, hoe je het doet zal mij worst wezen (van de Hema). Let op, volgende week komen we er aan, mét die drie verschrikkelijke Hollandse "bloedhonden" van ons...

Karine zei

@Jan
dat die Belgen stikjaloers zijn is een vaststaand feit. Maar we zullen wel zorgen om er toch een paar dagen van mee te pikken.

René van Gellekom zei

He Jan wat roep je tegen die honden? "Fort is"? Hahhaha

Anoniem zei

Heerlijk wanneer het weer een beetje voorjaar geeft. Daar zitten wij hier ook op te wachten....De winter heeft nu lang genoeg geduurt.
Hartelijke groeten
Mary

Franca zei

Hallo Mary,

Ik hoop ook dat het mooie weer snel komt bij jou...is het België?
Een gokje, maar kom je via Jan's blog?

Warme groetjes uit Sigogne,
Franca

Jan zei

Franca,
Dat zijn zowat de meest gevarieerde onderwerpen in de reacties, hollandse bloedhonden, Belgen, Fortis, Jan's blog, en Ja ik denk dat het die Mary was die daarstraks op ons blog dacht dat ik de helft van de bagage vergeten was. Maar dat zat op de aanhanger !
Jan