zondag 3 mei 2009

Weekend besognes

Het lange weekend stond in het teken van het installeren van een toilet beneden. Voor de mensen die al veel langer mijn blog lezen en/of die bij ons zijn geweest en die terecht denken....maar ze hadden toch een toilet beneden. Klopt allemaal, maar die toilet is een aantal weken geleden ter ziele gegaan...omdat hij verkeerd geplaatst was volgens Darren. Ik bespaar jullie de technische details maar mannen zien dat soort dingen anders dan vrouwen is mij al gebleken.
Aangezien wij over een paar dagen alle kamers dus voor een nacht hebben verhuurd aan voetballers en Fleur en ik dus in de huiskamer gaan kamperen, was een toilet beneden voor ons wel wenselijk.
En die klus is geklaard, een spiksplinter nieuw toilet in de toekomstige badkamer. Zie hier de foto.
Maar chapeau aan mijn husband die altijd goed gemutst zo druk bezig is in de weekends (met z'n handen en een beetje met z'n hoofd) en die doordeweeks ook nog een meer dan drukke job heeft (met z'n hoofd).

Vanmorgen kwamen er nog tevreden Engelse gasten van vorig jaar die inmiddels hun huis in de omgeving kunnen gaan bewonen.

Verder 'regent' het aanvragen vandaag.....zeer welkom uiteraard maar helaas ook allemaal voor een zelfde periode....dus die het eerst komt....
Na de voetballers overigens hebben we nog een boeking uit...jawel Hawaii.....We go aloha!

2 opmerkingen:

Jan zei

Franca, daar kwam Obama toch vandaan isn't Weer volzet die dagen als de security ook blijft slapen. Als ze pas komen als we terug in La M zijn kom ik eens kijken naar Obama of dat Aloha-beach meisje...

ineke zei

Is altijd jammer: iedereen wil op het zelfde moment komen. Kennen wij helaas ook. Ik roep dan altijd : kom toch als het rustig is!!!!! Maar ja, de schoolvakanties en bijzondere vrije dagen bepalen de grootste vraag, helaas.

gr Ineke