vrijdag 15 augustus 2008

3 Nationaliteiten in 1 avond

Geweldig toch 'n B&B?! Eerder deze week hadden we afgesproken met Vlaamse blogger Jan en zijn vrouw Simonne, met B&B, Bas en Belle dus, de 2 lieve Drentse Patrijshonden.
Later in de week belde er een Parijzenaar of we nog plaats in de herberg hadden voor 2 nachten...en vanavond nog belde een andere B&B of we nog een bed hadden voor 2 mensen met een klein kind...en dat bleken Italianen!
Als halve Italiaanse moet ik toch zeggen dat m'n hart extra open ging; erge aardige mensen en even later kwamen hun vrienden ook, een alleraardigst stel met 2 'mature' bambinas. En dit zijn de leuke dingen van het vak!
De Coop in het dorp is 2 weken dicht; bakkers in de nabije omgeving zijn ook vakantie aan het vieren...en wij maar zien hoe we brood op de plank krijgen! Extra vroeg opstaan dus. Inmiddels zijn alle gasten binnen; dus dat scheelt en kunnen we ook naar bed!

Morgen meer over blogger Jan en Simonne....met wel hele speciale cadeaus....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En of dat het gezellig was gisterenavond, en lekker daar bovenop.Je hebt dat keurig voor mekaar daar in Sigogne.Blij dat we eens angsgekomen zijn en we kijken uit naar het tegenbezoek.
B&B en de Jan & Simonne

Anoniem zei

Wij hebben het niet zo op Italianen, ze verstaan ons slecht (wij spreken ned, duits, engels en een beetje frans, zij italiaans + niets) en zijn achteraf nogal eens erg ontevreden??!!?? Wij begrijpen dan niet waarom.

Dat brood hebben wij goed geregeld: dat hangt 's morgens aan de deurknop!! Precies wat we om 18 uur de vorige dag hebben besteld, erg handig!!!!