maandag 29 juni 2009

Zeurkous deel 2

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier ben ik dan weer. Zondag bij het ontbijt (ze kwamen slechts 1 uur te laat) heb ik de ham en kaas achterwege gelaten. Het hen wel aangeboden hoor...maar ze wilden het niet. Gisterenavond toen ze weer thuis kwamen heb ik gevraagd of ze het gastenboek alvast mee wilden nemen. Neen dat deden ze de volgende ochtend wel. Enfin, na een uur lang koffers inpakken, werd het boven stil. Om 8 uur wilden ze ontbijten, maar dan wordt net het brood zo'n beetje bezorgd dus dat ging niet; nou om 8:15 uur dan. Vanaf een uur of half 8 hoorde ik ze al driftig in de weer met ??? weer/nog koffers inpakken? Toen het tijd was om Fleur naar school te brengen 08:35 uur nog steeds geen gasten. Ik heb een pot thee neergezet op tafel en een briefje erbij dat ik naar school was en zo weer terug. Toen ik even later terugkwam, zag ik ze de auto inladen.....alles op z'n elvendertigst. Hè hè, daar kwamen ze dan eindelijk weer naar binnen; waarop ik vroeg of ze m'n briefje hadden gelezen dat op de ontbijttafel lag....eh nee want ze waren maar eerst gaan inladen.....Ik heb met een glimlach gezegd dat alles klaar stond....en toen gingen ze weer naar boven want ze wilden nog handen wassen. Pffff....enfin na een uur vertrokken ze zo'n beetje en hij stond erop om de toeristen belasting te betalen.....ik had nog gezegd dat hij het cash kon betalen en dan was hij hier nooit geweest....maar volgens mij had hij geen cash op zak....Dus weer de rekening aangepast, uitgedraaid en hoepla au revoir! Zoals Natascha al reeds verkondigde, hadden ze toch ook in het gastenboek geschreven dat ze het zo geweldig hier hadden gevonden en dat ik altijd glimlachte. Pokerface dus nog niet verleerd.

Helaas niet zo'n smeuig einde......

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hier het begin van een horror verhaal, op de terugweg komen ze terug en blijven dubbel zo lang wegens de vriendelijke uitbaatster van de B&B.

Jan zei

Franca, die vorige reactie was die van mij, niet van anoniem dus. Het is Hera die hier kwam kommentaar geven en haar poot op "ergens" op het klavier heeft gelegd, dus weg boodschap...vertrokken !

ineke zei

haha, doet je glimlach dus wonderen!!!! Goed gedaan hoor.
Wij laatst ook van die teuten: "kunnen we om 7.15 uur ontbijten? (afreisdag)". Oeps wel vroeg, brood er misschien ook nog niet..., half 8 OK (ontbijt is bij ons normaal vanaf 8 uur)? Ja is goed! Van de 4 + 2 babykids komer er 3 ontbijten, blijven maar hangen en ze vertrekken uiteindelijk om 9 uur!!!! Halloooooo kun je dan niet gewoon later ontbijten???? grrrr
Ach, maar wij maar weer lachen, hahahahahahahahahahahahaha.
Volgens mij is dat het belangrijkste wat je moet leren op een horecaopleiding: LACHEN - SMILE - HAHAHA

gr Ineke

fotolog Albert y Mara zei

Vriendelijkheid kost geen geld, maar toch ons petje af dat je bleef lachen, na beide logs van je gelezen te hebben. Zou niets voor Albert zijn een B&B. Ja zegt hij "Alleen met aardige mensen".
Saludos de Mara

Natascha zei

@Ineke: ha ha die zijn inderdaad héél erg. Bij ons is ontbijt ook vanaf 8 en dit gebeurt ons ook wel eens. Of nog erger: nou vooruit... 7 uur dan.... en dan om tien voor tien komen aanzakken en klagen over koude eieren. Ja...we dachten...we slapen toch maar uit....