woensdag 3 december 2008

Vast in de sneeuw

Nee wij hier niet hoor, maar de Engelse gast die gisterenavond zou komen, was op weg naar het vliegveld gestrand in de sneeuw. Daardoor heeft hij het vliegtuig gemist en mijn lekkere diner natuurlijk ook ;-)

Het telefoontje kwam even voor 1 uur gisterenmiddag, maar ik had wel alle vloeren gemopt (leuk voor Bogdan vandaag, die ik op z'n hart heb gedrukt het schoon te houden), boodschappen gedaan en stond op punt van vertrek.

Helaas, dat is het risico van het runnen van een B&B. Zijn partner zou vanacht gaan rijden vanuit Engeland met 2 honden, 6 katten, 6 vogels en 1 konijn en rond 9 uur hier zijn om de sleutel op te halen van hun nieuwe huis, zijn sjaal die hier nog van de vorige keer lag, en een tegemoetkoming in de kosten brengen. Het is nu 10 uur en ik heb hem nog niet gesignaleerd; dat is jammer want hierdoor zou mijn programma wel eens in de knoei kunnen komen.

Update:

Eindelijk om half 3 reed er een station wagon de oprijlaan op! Ja hoor de verloren zoons waren terecht. Om 1 uur waren ze vertrokken en al snel in Frankrijk kregen ze een lekke band (net 4 nieuwe banden om de mercedes laten zetten), en omdat ze niet overal konden stoppen i.v.m. de dieren, heeft het heel lang geduurd. De honden (groot formaat) zaten in de achterbak, gescheiden van de gekooide katten en konijn en daar zat dus ook het reservewiel begreep ik.
Enfin, ze hadden mijn telefoon nummer niet bij zich en hun mobiel stond op de voice-mail had ik al bemerkt. Maar de verhuizers waren 4 uur daarvoor al op de plaats van bestemming, dus het zal een lange dag zijn geworden voor hun.

1 opmerking:

Karine zei

Misschien is die partner ook wel gestrand in de sneeuw, met een halve ark van Noë, dicht bijeen kruipen tegen de kou. Tja als de hulp uitblijft en de honger wordt hartnekkig zal ééntje eraan moeten zeker, foei he.
Tenandere al nieuws van het franse rijbewijs?????
Deze week nog maar eens de raad gekregen te oefenen in "GEDULD" hebben ;-)