maandag 1 december 2008

Dilemma

Nog steeds ben ik er niet helemaal uit, sturen we wel of geen kerstkaarten dit jaar? Vorig jaar hebben we speciale kaarten laten drukken en aan ruim 100 adressen verstuurd, met daarbij een nieuwsbrief. Dat is allemaal leuk ontvangen nemen we maar aan, want van 75% hoor je niets gedurende het jaar, of van die vage berichten ja we komen naar jullie toe.....; en dat gebeurt dan om vast allemaal belangrijke redenen ook niet, na bijna 2 jaar dat we hier wonen.

Een ander feit is dat het in Frankrijk niet zo gebruikelijk is om Kerstwensen te sturen, waardoor de kerstkaarten die je in de winkels ziet liggen, als ze er al zijn, de houdbaarheidsdatum hebben overschreden, want ze zien er niet uit!

Ook hebben we een administratief probleempje omdat bij de laatste computercrash alle adressen verloren zijn gegaan. Nu staat uiteraard het grootste gedeelte wel in de adressenboekjes, maar de zakelijke adressen niet.

Of enkel een kaartje terug sturen naar de mensen van wie wij er een hebben ontvangen?

Misschien dat we in plaats van een kaartje, een leuke aktie kunnen doen voor het verblijf in onze B&B in 2009.

Wat is jullie mening? Alle opmerkingen, suggesties zijn welkom.

Update:

Darren heeft het dilemma opgelost, want hij heeft, zonder dat ik het wist, kerstkaarten besteld, maar niet zo'n groot aantal als vorig jaar!
Bedankt voor het meedenken .

2 opmerkingen:

Jan zei

Franca,
Onze adressen heb je hé, Wij zijn voor alles IN, als 't maar plezant is...
Jan

Karine zei

Wie boekt tussen half december 08 en half januari 09 voor een verblijf van minstens ..... krijgt een fles(je) champagne, cava, lekker lokaal wijntje (kijken waar je het meeste voordeel mee vastkrijgt, = promotie van lokale producten he)bij aankomst.
kort gezegd: bij boeking rond kerst en nieuwjaar een geschenkje bij aankomst