maandag 8 december 2008

EtentjeVrijdagavond kregen we dus onze internationale vrienden te eten en het was heel gezellig. We zijn enorm verwend met cadeaux, veel te veel natuurlijk.

5 opmerkingen:

Jan zei

Franca,
't Ziet er goed uit, hier in Belgi
Jane gaat het hoofdzakelijk over melk, moedermelk en puppymelk.
Schol, en voor de lol houden we de glazen vol.

Jan zei

Franca, In het vorige bericht is blijbaar het "zetduiveltje" te voorschijn gesprongen.
Het moet natuurlijk zijn "hier in België gaat het hoofdzakelijk...)
De puppy's gaan al flinke hondjes zijn tegen dat we naar Frankrijk afzakken.
Jan

Porter Family zei

Maar gaan alle 6 pups nu mee of alleen Hera?

Jan zei

Franca, alles komt mee , het ganse nestje. Alle mogelijke voorzieningen zijn getroffen tot en met het op voorhand op temperatuur brengen van het huis.
Ook in de nieuw "vwatuur" is er plaats gemaakt voor een bench voor zes, zelfs verwarming in het kofferdeel is voorzien, zes leibandjes om ze onderweg uit te laten... alles is voorzien, 'k moet enkel bij wijze van spreken voltanken en vertrekken op 26.12.08
De hondjes zijn van eergisteren zelfstandig aan het drinken en morgen beginnen we met vast voedsel omdat Belle een ontsteking heeft op een melkklier (zeer pijnlijk) ze heeft vanavond nog een pikuur met antibiotica gekregen omdat ze te veel koorts maakte. Deze namiddag heeft ze nog met twee andere Drenten een wandeling gemaakt van 8 km. Volgens Dr. Nelly heeft ze zich een beetje oververmoeid en dat met wat verzwakking van de bevalling er bovenop is het alles samen wat te veel geweest. En nu ziten we met de "gebakken peren"
Jan

Porter Family zei

Jeetje Jan, dat is een hele 'operatie' die idd goed voorbereid is.
Gelukkig steken ze in Frankrijk geen vuurwerk af op Oud & Nieuw!