donderdag 18 december 2008

KerstmarktVanavond was het kerstmarkt op de school van Fleur. De markt dus waar Fleur haar eigen gebakken cakes weer terug kon kopen. En ze heeft er 4 terug gekocht!
Dit jaar werd besloten om de markt binnen te houden, heel verstandig want later begon het te miezeren. Alle docenten verkochten de door de kinderen eigen gemaakte kerstspullen aan de ouders. Daarnaast hadden veel ouders cakes gemaakt deze keer. Zoals altijd vlogen de crêpes er als 1ste uit, maar aangezien ik wist dat de moeder van Lucile, Fleur's hartsvriendin, deze ook heeft gemaakt en vorige keer toen ik deze kreeg het zout was vergeten.....heb ik die beurt aan mij voorbij laten gaan. Volgens mij was er nog veel over. Onze cakes vonden na enig aarzeling wel aftrek.
Na een goed half uur was het dan tijd voor het zingen. In 2 groepen de 6 tot 11 jarigen en de nog kleineren. Maar uiteraard was het geweldig! De Leidsche Sleuteltjes waren er niets bij ;-)

1 opmerking:

Jan zei

Franca,
Dochter tevreden,moeder tevreden,vader tevreden en de juf nog het meest van al want de school en de kindjes varen er het best bij.En morgenavond begin an het kerstverlof...
Jan