donderdag 4 december 2008

Broodje tartaar

Hmmm, sinds kort heb ik ontdekt dat ze bij de Intermarché supermarkt, bekend om het verschrikkelijk ongezellige personeel, 1 v.d. redenen waarom ik deze het liefst vermijd, een soort tartaar verkopen. En daar maak ik dan weer een soort filet Américain van, aangemaakt met een beetje mayo, kappertjes, augurkje, peper en zout, scheutje worchestersaus. Dat dan op een vers stukje stokbrood, meestal neem ik een déjeunette, is een 1-persoons stokbroodje voor maar 0,20 cent, met uiteraard een gesnippert uitje er boven op. Als dat geen smikkelen is, dan weet ik het niet.

Een smeuige foto ontbreekt, want 'k heb net alles op!

7 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Nou lekker dan. Loopt het water mij in de mond, kan ik niet eens zien waarom.

Gisteren reed ik in Middelburg en zag een bord met de aankondigen dat Grant and Forsyth hier binnenkort een kerstoptreden zullen verzorgen.

Porter Family zei

Volgende keer fotootje als ik er aan denk!

Karine zei

Na het lezen hiervan ben ik maar een smoske gaan maken. Tjonge Franca, gelukkig stond de foto er NIET bij

René van Gellekom zei

@Wat is een smokse?

Porter Family zei

@René,

Misschien weet je wel wat een broodje smos is? i.p.v. smoske? hahaha

En jij die zo dicht bij de Vlaamse grens woont, 'moet' dat toch weten!

Denk nog maar even na!

Jan zei

@René,
Een broodje gezond + nog een hele troep er bovenop en in die mate dat het terug een broodje ongezond is. DAT is een smoske bij een half stokbrood gevuld met hetzelfde is dat een SMOS. Enkel te nuttigen met vuile kleren aan. (of niks aan zeggen ze hier achter mij).
Jan

Karine zei

@Jan, dat begint al aardig op een broodje "gitaar" te lijken.
Ik heb het bij een broodje "gezond" gehouden, maw een mager smoske :-)