zondag 21 december 2008

7 JaarVandaag is het precies 7 jaar geleden dat Darren en ik zijn getrouwd. We zijn toen in het knusse stadhuis van Oud-Beijerland getrouwd. Sowieso was het een hele gezellige dag. 's Middags dus getrouwd, daarna gebak en champagne en hapjes in ons huis in Mijnsheerenland. Vervolgens met alle genodigden naar Chalet Suisse in Rotterdam voor het diner. Jammergenoeg is Chalet Suisse inmiddels failliet, want het was al jaren een zeer gerenommeerd restaurant.

7 Jaar later:
Onze Fleur werd 6 jaar geleden geboren. We zijn naar London verhuisd en van London naar Sigogne. En inmiddels wat grijzer en rimpeliger, maar nog steeds even happy met elkaar!

5 opmerkingen:

Karine zei

van harte gefeliciteerd jullie beiden!! En op jullie Fleur mogen jullie beslist trots zijn.
En euh ik vermoed dat jullie boot stukken steviger is dan de failiete chalet, dus op naar een zoveelste veelvoud van die 7 ;-)

Jan zei

Franca,
Een héééél dikke proficiat van die halve Franse Belgen uit La Magdeleine... Doe er nog vele verjaardagen bij met z'n drietjes.
En...volgende week komen we er ééntje op drinken, zet 'm alvast maar koud. Moet Darren werken tussen Kerst en Nieuwjaar ?
Jan

Porter Family zei

Bedankt voor jullie felicitaties. Ja gelukkig vaart onze boot stabiel!

@Jan: Darren is vrij vanaf de 24ste en rijdt weer terug rond 4 januari. Altijd welkom hier, dat weet je.
Als je voor de 29ste komt, leer je m'n leuke broer met z'n gezin ook nog kennen!

René van Gellekom zei

Wij hadden jullie al een beetje off the record onze felicitaties gegeven, maar bij deze: Van harte en dat er nog maar veel 7 jaren bij mogen komen in gezondheid en harmony

Enrico, Marlies en Mauro zei

Gelukkig nog geen seven year itch!