dinsdag 2 december 2008

Stil dagje

Nou ja stil...op m'n blog dan toch, want ging ik gisteren nog met de bezem door het huis, vandaag staat een ander gedeelte van het huis op m'n programma.
De aannemer komt vandaag niet en dat komt mij prima uit eerlijk gezegd, want vanavond krijg ik een gast, is al eerder geweest, te eten...; dus nu nog de kamer even nalopen met een stofdoek, even alles checken, kachel aanzetten, dat soort dingen. De trap moppen en de hal en le bistro (waar de gasten zitten). Dan boodschappen doen en dan is het tijd om naar school te gaan. Naar school?
Ja want om 1 uur moet ik op school zijn, want dan ga ik mee met Fleur's klas en nog een andere klas naar het theater in Rouillac.
Meestal ga ik mee als hulpsinterklaas, eh moeder.
Daarna wat voorbereidingen voor het diner treffen, de asla legen (leuk als er wind staat, die altijd net de verkeerde kant uit blaast), dus.....morgen weer een blog!

Maar jullie kunnen natuurlijk ook kijken op Darren's blog! Die is ook weer bijgewerkt, of op het blog van Enrico, Jan, René....; of als je zin in een sneeuwvakantie hebt, buurt dan eens bij Ineke in Oostenrijk (Gasthof Sonneck) of bij Natascha in Duitsland (Hotel am Berg).

Jullie zullen je niet vervelen!

1 opmerking:

Natascha zei

Bedankt voor de reclame, de logjes komen deze week uit een zonnig Cyprus ipv uit een besneeuwd Lam.