woensdag 10 december 2008

Kleur

Maandag was de première van de film Wit Licht dat het aangrijpende verhaal vertelt over kind-soldaten, een hoofdrol weggelegd voor Marco Borsato, in aanwezigheid van Prins Willem-Alexander en Prinses Màxima. Op de website http://www.borsato.nl kun je e.e.a. nalezen.
Overigens ben ik geen groot fan van hem, maar hij lijkt mij wel erg aardig. Maar we hadden het over 'kleur'.

Eind van de middag werd ik gebeld door vriend Steve, het duurde even voordat ik wist wie ik aan de lijn had, want ik verstond steeds Dave en ik ken geen Dave (ja die van dansez maintenant, maar die kon het onmogelijk zijn). Steve sprak wat onduidelijk omdat hij nog steeds een abces in z'n mond heeft, vandaar de naamsverwarring. Maar goed hij vroeg of er bij ons ook oranje water uit de kraan kwam....hmm....ja dus. Hij had het niet 1,2,3 gezien en waterfilter leeg dus uit de kraan gedronken..., hoe het smaakte wist hij niet want hij had de hele dag met een stofkapje opgezeten, nou ja omgezeten dus. Ik moest toch even lachen. Vervolgens had hij een douche genomen en plots zag hij dat het water oranje werd en hij was niet eens ongesteld! Enfin, ik betwijfel of hij schoner voor of na de douche was (ik zal het je niet kunnen vertellen).

Nu zijn we inmiddels alweer zo'n 3 uurtjes later en nog steeds is het eerst een hoop gepruttel dat uit de kraan komt, vervolgens normaal zodat je denk ha alles is weer schoon, maar dan plots komt er weer een oranje straal.

In geval van nood heb ik nog wel flesjes water hoor, maar ach we drinken toch liever rode wijn dan water.

3 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Gut meid nu kun je je haar niet wassen zonder dat et oranje wordt.

Jan zei

Franca,
Als nu ook die Fransen al gaan meedoen aan die Oranje-gekte...en dan is er nog geeneens een voetbal tornooi op komst(toch niet bij mijn weten)
Jan

Porter Family zei

Hahaha

Gelukkig hebben we weer crystal clear water vanmorgen!