maandag 22 oktober 2007

Rustig weekend

Het was een rustig weekend in huize Sigogne. Rustig in de zin van niet op pad gaan. Ten 1ste voelde Fleur zich niet zo lekker, wel lekker genoeg om nieuwe laarzen te kopen, maar nee ze had koorts en later overgeven. Vanmorgen wilde ze aanvankelijk thuis blijven, dat mocht ook hoor, maar om half 9 besloot ze dat ze toch liever naar school wilde gaan...en de school begint om 08:45 en ze moest zich ook nog aankleden, maar met behulp van Darren, was ze keurig op tijd. Er zijn veel zieke klasgenootjes, een paar echt die zijn dan ook thuisgebleven en 3/4 a la Fleur.
Verder was er een aanbieding bij de Brico (bouwmarkt) in Jarnac en hebben we 2 complete douches en 2 toiletten voor de volgende badkamers (3+4) gekocht.
Het weer was heerlijk, 's morgens kil maar 's middags volop zon en omdat ons huis pal op het zuiden is, zit je er al snel heerlijk warm en beschut. Dus borrelen in de tuin. Darren heeft nog wat 'puntjes op de i gezet' in slaapkamer 2.
Vanmorgen (maandag) zijn de werkers weer geweest en nu komen ze waarschijnlijk woensdag weer. We hebben echter geconstateerd dat de tussendeur die ze hebben geregeld flink beschadigd is aan 2 kanten, en ik weet dat ze wat van de deur hebben moeten afzagen om hem passend te maken, dus terug brengen kan niet.....Maar ja wij hoeven geen beschadigd exemplaar. Ik heb de aannemer alvast telefonisch op de hoogte gesteld.
De Belastingdienst heeft ons ook weer gevonden vandaag en wil het extreem hoge bedrag vooralsnog niet herzien. Ze menen dat wij brieven onbeantwoord hebben c.q. onjuiste informatie hebben verschaft. Nou dat kan absoluut niet waar zijn. Enfin, Anja duikt er weer in, maar ze verzoeken ons dan maar mondeling om toelichting te geven. Eh...dat is even in Heerlen! Nog buiten het feit dat dit vrijwel onmogelijk voor ons is, is het ook nog eens zo dat wij er totaal maar dan ook totaal geen verstand van hebben. Darren blijft nogal rustig hieronder; ik dus niet. Wat een ellende is dit weer.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een gezeur overal: verbouwing, belasting. Soms zou je willen dat alles 'gewoon' verloopt! Maar het zonnetje pept je hopelijk weer een beetje op.
Dat kunnen wij niet zeggen: afgelopen zondag al 35 sneeuw!!! Maar ook dat is leuk!
gr Ineke