maandag 31 augustus 2009

Joepie!

Na 2,5 jaar zwoegen, zweten, schelden en afzien hebben we onze 5de gastenkamer als klaar gebombardeerd! Onze 'Arc en Ciel' is een vaststaand feit geworden en het is prachtig. Helaas kunnen we jullie nog niet de foto's laten zien, want deze week wordt het kingsize bed nog geleverd. Maar geloof mij maar op m'n woord dat ook deze gastenkamer een plaatje is geworden. Vanmiddag hebben we nog de laatste essentiële dingen gekocht, zoals het 'zitje' en dat betekent 'kris-kras' door Cognac.....want in Casa vind je de stoelen, in Gifi de kussentjes, in But het tafeltje....; de aankleding verder hadden we al eerder gekocht....en oh wat is het weer een gezellige gastenkamer geworden, met als enige een Italiaanse Douche......

We hebben rond de klok van 8 in nog 28 graden een fles heerlijke Champagne ontkurkt en getoast op de 'major' werkzaamheden van de afgelopen 2,5 jaar.

In deze 2,5 jaar hebben jullie ook meegelezen en meegeleefd met ons wel en wee waarvoor wij jullie allemaal heel heel hartelijk bedanken.

We blijven doorbloggen hoor....wat is een wereld zonder blogs, twitter, hyves, face-book, e-cademy, linked-in.......?

12 opmerkingen:

ineke zei

Nou, van harte met deze "bevalling"!!!!
Ik wacht met smart op de foto's.
liefs Ineke

Franca zei

Nou Ineke, je bent supersnel!....Nog even geduld met de fot's vrees ik tot eind van de week!

Anoniem zei

Franca, zoals je het beschrijft is het een trois étoiles de Michelin maw een reis waard ! Zullen we dan ook eens doen als we midden volgende week terug in La M. zijn. Zijn er nog brubbels ? Hoeft niet 'k zal er zelf nog wel eentje fris hebben liggen !

Jan zei

Anoniem heeft verkeerd geklikt, er tikt een Drent op mijn 'tikhand"...Anoniem is dus in de vorige reactie voor ene Jan, maar dat zal al wel begrepen geweest zijn, zoveel bekenden hebben jullie niet in La M. hé...

René van Gellekom zei

Ik had al op hyves gereageerd

Karine zei

Gelukkig blijf je nog bloggen!!! Jij zit aan het eind van de renovatietunnel, wij aan het begin. Jullie hebben je er met glans doorgeslagen meid, dat verdient terecht een glas bubbels.

Anoniem zei

Hoi luitjes van het Franse land, chapeau voor deze hele onderneming. Jullie hebben je droom op deze manier verwezenlijk. Geniet ervan en vanuit Breda
ook proost!!!! groeten mj

fotolog Albert y Mara zei

Gefeliciteerd met deze kamer en uitbreiding van de B&B. En wat een heerlijke temperatuur bij jullie. We komen je even gedag zeggen want nu de "R" in de maand is - deze week wordt het zelfs al een beetje herfst - is het voor ons de hoogste tijd om weer te vertrekken naar het zuiden van Europa. Ook van daaruit blijven wij je volgen.
Saludos de
Albert y Mara

Anoniem zei

He Franca,
Wij wachten met smart op de mooie plaatjes van de nieuwe kamer.

Van harte met het "waarschijnlijk" voltooien van jullie paradijsje...:-)
Er valt uiteraard altijd wel weer iets te doen om het nog meer te verfraaien.
Alhoewel ik het betwijfel of het nog mooier kan, want...

Het ziet er allemaal GRANDIOOS uit.
Echt Oppie Topppie.

Planning voor volgend jaar komen we een keer jullie kant op om alles in het eggie te bewonderen.

Greets en liefs van ons allemaal.

Ellie

Anoniem zei

Ook vanuit Sardegna gefeliciteerd! Dit bijzondere avontuur staat ons ook te wachten, maar dan op zijn Italiaans. Ik kijk nu al uit naar het moment waarop we ook met een glas bubbels in de tuin bij ons zwembad kunnen zitten....

Liefs Marlies, Enrico en Mauro

fotolog Albert y Mara vanuit Andalucia zei

Wat een gezellige foto van jullie beiden en samen met een glas champagne. Dit sfeertje maken wij nu dus ook weer elke dag mee.
Saludos de
Mara

Darren and Franca zei

Lieve vrienden,
Allemaal heel hartelijk bedankt voor het meelezen en reageren op 'Joepie'.
Een nieuw blog volgt spoedig...beloof ik jullie!

Eerst 2de dag mega was weg zien te werken in de huishoud machine... Gelukkig is het prachtig mooi weer.

Francax