dinsdag 11 augustus 2009

Niet uit het hart

Het duurde veel langer dan dat ook ik wilde voordat er weer eens een update uit Sigogne kwam. Geloof mij dit is geen onwil, maar we zijn niet alleen erg druk met gasten maar ook nog met de laatste puntjes op de bekende i voor de family-suite die a.s. zaterdag is verhuurd voor 2 weken. Gelukkig komt Darren donderdag middag en heeft de keiharde werker eindelijk ook eens 10 dagen vakantie...maar de komende tijd heeft hij het ook druk, weliswaar met andere dingen maar toch. Vanaf volgende week zitten we eigenlijk overvol, 3 dubbels/tripples en de family room, dus dat bekent dat wij het weer 'lagerop' gaan zoeken.
A.s. zaterdag gaan we de uitdaging aan om voor 14 mensen een 4-gangen diner te maken. Duim maar voor ons, kunnen we altijd gebruiken. Maar het menu zit helemaal in m'n hoofd...; het komt goed.
In de dagen dat mijn moeder er was/is, heeft ze niet alleen de was opgehangen, gestreken hoor (René) maar ze wil absoluut nooit een B&B!. We zijn met Fleur naar een strandje in de buurt geweest en gezwommen in de Charente...heerlijk. Lekker veel uit eten ook geweest en vandaag een voor ons nieuw restaurant uitgeprobeerd. Zo lekker dat we volgende week vrijdagavond daar sowieso gaan dineren ook omdat er op vrijdags live muziek is!

En last but not least.....Darren is vandaag jarig!

9 opmerkingen:

Jan zei

Franca, ik zou zeggen geef die Darren van jou maar een goeie smakkerd van mij, maar ik ga Simonne dat laten doen. Mijn beurt komt wel als jij jarig bent.En drie natte likken van elk van de drie vierpotige Hollanders hier ten huize.

Anoniem zei

Alsnog van harte met Darren.
Laat je hem niet te hard werken in zijn vakantie???? :-)

Groetjes van ons.

Ellie

René van Gellekom zei

Ik had Darren al via de daartoe geëigende kanalen onze felicitaties overgebracht.

Dan even over het menu. Moeten we dat nog even doornemen? Ik hoor graag via de diverse communicatiemiddelen van mijn internetvriendin als ik iets kan betekenen in de culinaire sfeer.

Anoniem zei

Darren van harte Gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in gezondheid en geluk.

Groetjes Anja en Michel

ineke zei

Van harte nog met Darren natuurlijk. Kunnen jullie gezellig met die andere 14 mensen vieren a.s. zaterdag!!
Succes natuurlijk met je dinertje, laat het niet uit je hoofd glippen.
liefs Ineke

fotolog Albert y Mara zei

Darren alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst met je dierbaren.
Saludos de
Albert y Mara

Anoniem zei

Hoi franca en darren, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Darren. Wij drinken er een wijntje op!!!
Saluti!!!!!!
Wat heerlijk om weer een foto te zien van MIJN tante MAR. Mijn tante Mar blijft maar jong, top!
Super dat je vol zit, dat betekend dat de zaken goed gaan. Erg leuk voor jullie. Het is jullie eer gegunt. Wij zijn zelf net terug uit Griekenland, een vakantie met de kids en opa, dus ik ben een beetje alle tijdsbesef kwijt. Maar succes met het diner en als het al geweest is, is het vast helemaal goed gekomen. Heb alle vertrouwen erin.
dikke kus uit breda marie-josee en ook voor de kleine prinses

Franca zei

Lieve vrienden,

Namens Darren hartelijk bedankt voor de felicitaties en goede wensen.

Franca

Karine zei

Darren, van harte gefeliciteerd. Voor het super diner houden we natuurlijk de 2 duimen in de lucht, maar dat zal wel geslaagd zijn.