dinsdag 18 augustus 2009

Vakantiegevoel bij le Cep Enchanté


Een bezoek aan Le Cep Enchanté stond al heel lang op m'n verlanglijstje.
Gisteren zijn we geweest. Natuurlijk heb ik ons direct bekend gemaakt d.m.v. ons visitekaartje en toen mochten wij uiteraard gratis. Ook de gasten die wij 'sturen' met ons visitekaartje mogen tegen gereduceerd tarief naar binnen en ook op de aankopen is een korting. Uiteraard hebben we eerst de wijngaarden bekeken. Er was een parcours uitgezet dat de bezoekers op een 'ludieke' wijze kennis leerde maken met het wijnvak. Zowel voor kinderen als volwassenen was er een kwis, met een 'wijn diploma' voor de kinderen. Wij zullen zeker eens wat mensen toesturen en uiteraard gingen wij niet met lege handen terug naar huis.

Beleef het mee op:
http://www.lecepenchante.com/

Daarna hebben we nog een uur getennist op de tennisbaan vlak bij ons huis waarna een plons in het zwembad volgde. Om het diner er van die dag weer uit te krijgen, hebben we ook nog gebadmintont...tjonge wat een sportieve familie!

4 opmerkingen:

Jan zei

Ziet er goed uit, ik heb er nog nooit van gehoord. Is misschien nog eens iets voor het najaar ?

Karine zei

goed gezien, nu nog zorgen dat jullie bij de partenaires komen te staan. Mooie reclame natuurlijk. Hoe is hun prijswinnende Pineau?

Ian zei

Is Darren on the phone in that vineyard to work? .. surely a holiday means a holiday? Glad to see you together enjoying life as a family :)

Franca zei

@Jan...moet je eerst even via ons gaan al was het alleen al voor de korting!
@Karine: verrukkuluk natuurlijk!
@Ian: Yes he was...thanks we have enjoyed ourselves