maandag 3 augustus 2009

Au Bellefleur in full swing...again....still...again....

Jullie begrepen het vast wel....de laatste tijd weinig/geen blogs van mij; gelukkig is de reden een hele goede! Namelijk druk druk druk ... met gasten uiteraard. Zo hadden we ontzettend leuke gasten, inmiddels vrienden, uit Engeland en België. Het Vlaamse gezin met 2 kinderen heeft hier ook steeds gedineerd en was ontzettend gezellig. Voor hun vertrek moesten natuurlijk de nodige foto's genomen worden.
Onze gasten uit Engeland verbleven een kleine 2 weken en zij waren de meest ideale B&B gasten die je maar kunt wensen eerlijk gezegd. Vooral ook de laatste avond hebben we wederom genoten van een heerlijk diner en van een dans performance van Fleur. Hij is naast z'n reguliere job ook een professioneel fotograaf en heeft die avond ik weet niet hoeveel foto's van met name Fleur gemaakt, die hij ook zal opsturen. Op de dag voor hun vertrek, kregen we naast flessen wijn en kratjes bier ook nog planten voor Fleur en bloemen voor mij met een lief kaartje erbij. Soms heb je vrienden voor het leven en zo voelen wij de vriendschap met Ian en Caroline.

4 opmerkingen:

Jan zei

en Fleur, die heeft de tijd van haar leven.
Wij hadden vorig weekend een Bellefleurke over de vloer,acht maanden oud en je weet wel, het dochtertje van Peter en Hilde, de eigenaars van Zeppos en "onze" Hercule

ineke zei

Dat zijn de gasten waar je het voor doet!!! En die je er doorheen slepen als er weer eens "andere soorten" gasten langs komen!
Hier momenteel ook DRUK met hoofdletters, pffffffft
gr Ineke

René van Gellekom zei

Dat zijn nog eens goeie geluiden die positieve geluiden.

fotolog Albert y Mara zei

Fijn dat jullie het zo druk hebben, want als B&B moet de schoorsteen op deze manier roken. En je bent van een generatie dat je nog niet kan genieten van je pre-pensioen, zoals ik dat al bijna 5 jaar doe. Ook namens Mara (die nog steeds werkt) wens ik jou bij deze een fijn weekend onder de warme Franse zon. Nog even en dan vertrekken wij weer naar Andalucia.