woensdag 26 augustus 2009

Ditjes en Datjes

Helaas zat Darren's zeer korte vakantie er zaterdag alweer op en hebben hem 's middags naar het vliegveld van Angoulême gebracht. Zondag kwam er een vriendinnetje van Fleur spelen, dus dat was erg gezellig voor haar en ik heb ook nog wat kunnen bladeren in wat Nederlandse tijdschriften die Ingrid voor mij had.
Maandag hebben Fleur en ik geluncht met 40 Britten! Jawel...eh...Yes....Onze makelaar heeft vorig jaar een soort van 'club' opgericht waar mensen terecht kunnen bij anderen om te weten wat een goede aannemer is, een lekker restaurant, wie kan helpen met de tuin, advies over zwembaden, etc. etc. Het heeft immers geen zin om het wiel te blijven uitvinden en laten we eerlijk zijn een makelaar heeft andere -belangrijkere- zaken omhanden dan 'geneuzel'.
Vandaar dat hij deze club in het leven heeft geroepen en maandelijks ontvangen we een e-mail waarin mensen bijv. auto's te koop aanbieden, vertellen dat ze een luxe B&B hebben...etc.
Dit keer was de 2de lunch die werd georganiseerd en natuurlijk waren wij erbij. Helaas moest Darren ook dit keer verstek laten gaan, maar hopelijk is hij er volgend jaar wel bij. Dit soort lunches zijn altijd interessant voor je netwerk, zeker als er ook een tafel indeling is gemaakt en Matthew kennende heeft hij daar goed over nagedacht. Wij zaten aan een gezellige 'mixed table'. Ook hoorde ik dat er een muzikale man in ons midden was die met gitaar optredens verzorgt van dinner-music tot rock 'n' roll...dus dat kan in de toekomst interessant zijn voor ons. Met hem ben ik dan ook snel kennis gaan maken en zal ik een demo ontvangen. Zijn eerstvolgende 'gig' zoals dat zo mooi in het Engels heet, is namelijk in september maar dat valt samen met het evenement van Angoulême 'Circuit des Remparts' (met name old-timers race...soort Montecarlo dat idee) en dan hebben we de B&B vol inclusief 2 avonden diner verzorgen terwijl de mannen zich lekker gaan uitleven in hun eigen old-timers. Daarover in september meer als de tijd rijp is.

Geen opmerkingen: