woensdag 26 augustus 2009

l'Arc en ciel

Dinsdag hebben Fleur en ik nog spullen gekocht voor de laatste B&B kamer, die ook al weer over 2 weken is verhuurd! We hadden het idee om deze van verschilldende kleuren blauw te voorzien, want ik had namelijk vorig jaar ook prachtige kleuren blauw gezien in de vorm van o.a. kussentjes. Dus dat zag ik helemaal zitten. Alleen de naam hè, het zou niets worden a la 'Marine', 'Ocean' of accessoires met schippersknopen, ankers...ik zie plots de 'geloof,hoop en liefde hangertjes weer voor me.... ik heb deze ook (gehad)...enfin...op weg naar de winkel om vooral toch blauw in te slaan, vroeg ik aan Fleur of zij niet een leuke naam wist voor de nieuwste kamer die op de begane grond is. En plots toen we vlakbij de winkel waren, zei de schat 'l'arc en ciel' ofwel regenboog....Ik was meteen om, maar....Fleur welke kleuren heeft de regenboog nou precies....; gelukkig wist ze deze ook rood,oranje,geel,blauw,groen,indigo,violet ...zij wist ook de volgorde van voor naar achter en terug.... Manlief ook kennende...heb ik toen maar even snel gebeld...want dat wordt natuurlijk nog een bonte kleuren verzameling...en als toch ietwat behoudende Engelsman....zag ik de bui al hangen (geen paraplu)....en hem ook op het hart gedrukt dat dat betekende vele kleuren....was hij het toch helemaal eens met deze geweldige keuze van Fleur.
Nou wij hebben onze slag geslagen hoor......en we denken dat dit niet Darren's favoriete kamer zal worden maar wel een van de onze!
Foto volgt dus snel!

5 opmerkingen:

ineke zei

Jammer: geen blauw. Dat is namelijk mijn absolute favoriet... (al is op mijn kamers alles rood, hahaha)
Maar ik ben errug benieuwd wat de dames en samen van gemaakt hebben. Snel foto's graag!!!
liefs Ineke

Karine zei

Je maakt ons heel nieuwsgierig hoor, maar het zal wel een topper zijn. Dus ja foto's!!!!

Anoniem zei

hoi lieve mensen daar in frankrijk,
Heerlijk om een dochter te hebben die zo meedenkt!!
Ik vind het een prachtige naam voor een kamer en alle kleuren van de regenboog........ja dan moet het heel kleurrijk worden!!!! Succes en verras ons met de foto's.
liefs uit breda mj

Anoniem zei

Ook ik ben super benieuwd naar de foto s !!

Vind het wel heel erg leuk dat Fleur de naam heeft verzonnen en jullie dan ook samen ervoor aan t shoppen zijn geweest.

K3 liedje ook..ehhh als die nog in is bij Fleur ...K2 dan uhum...

"Alle kleuren van de regenboog " dus die als achtergrond ,muziek in die kamer draaien dames ;-)

Liefs Sylvia

Franca zei

@Ineke....je word niet teleurgesteld...o.a. de gordijnen zijn blauw en die hangen niet voor de ramen !!!!

@Karine....foto's volgen eind van de week....

@ MJ...nee is niet Michael Jackson, maar mijn lieve nicht....; Ja zeker leuk zo'n dochter...vanavond zei ze nog tegen me 'Maak je niet bezorgd'...want zij zorde voor de borrel...!!!!
Enfin, de foto's kome eind van de week....

@Sylvia....Ja ik vond dat ook erg verrassend dat Fleur de naam verzon. K3 is nog steeds helemaal in geloof ik, maar K3 is niet bekend bij de Franse of Engelse gasten....; de Vlamingen en de Nederlanders natuurlijk wel! En wij zingen zelf ook nog wel eens van Africa tot in America..tot....