donderdag 5 juni 2008

Onze Ornitologe




Fleur had zich gisteren plots voor de zoveelste keer omgekleed, reden was dat we het over vogels hadden en er ook een hele bijzondere vogelfamilie in de tuin bivakkeerde. Zwart vogeltje met een rood staartje en voor hen ging Fleur een huisje bouwen. 2 Bakjes water erin en toen we vanmorgen richting school gingen, was ze heel blij dat de vogeltjes -volgens haar- wat hadden gedronken.
Het grijs/rood geruite hoedje overigens is nog van mij geweest...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Franca,
als Fleur ornitologische interesses heeft dan kan je te rade bij Bernard Ferraro, in Tusson. Lang geleden was hij gitarist bij "les Phantomes" bekende groep in '60'70 jaren. later is hij ornitoloog geworden. Heden baat hij samen met zijn vrouw het salon de thé "l'echauguette" uit. Zeer sympathieke tiep, buiten juli/aug enkel in 't weekend open. Soms ook live muziek in de zaak, gewoon een aanrader ! Voor Fleur is er nog tijd genoeg om haar keuze te maken, dierenarts en airhostess zullen ook nog wel favoriet worden...ooit Jan

René van Gellekom zei

Awwww, leuk hoor

René

Anoniem zei

Lieve Fleur,

Je bent heel lief voor deze vogelfamilie in de tuin en vooral waterbakken met dit prachtige weer zullen ze gretig gebruik van maken.
voor te drinken en te badderen.
De verkleedpartij is zeer winters en heb je het niet warm gekregen?
Anja

Anoniem zei

Hi Franca....

...en dan lach jij MIJ uit met mijn hipp(i)e zomerhoedje vorig jaar!!!

greetz,
Marian