donderdag 13 december 2007

Voortgang Slaapkamer 3

Het gaat goed met de progressie van slaapkamer 3. Op 2 dagen na heeft de nieuwe man er 2 weken opzitten. Afgelopen maandag kon hij niet ivm ziekenhuis bezoek maar hij vroeg vandaag of hij zaterdag mocht komen werken. Tuurlijk mag dat, vind ik zelf ook wel prettig omdat dan Darren er ook is als er wat meer technische dingen besproken moeten worden, nu fungeer ik als intermediair over dat soort zaken.
Ook de nieuwe loodgieter werkt naar tevredenheid en heeft een nieuw verwarmings/water apparaat geïnstalleerd, was volgens zijn zeggen niet nodig, maar Darren speelt altijd liever op safe. Als er iets met de voorziening voor de andere slaapkamers is, dan hebben we nu sowieso nog altijd 1 kamer die daar weer los van staat. Ja het kost wel weer een hoop geld, maar hopelijk is het dat wel waard. We houden een strak budget voor deze kamer in de gaten, want wat er is gebeurd met kamer 2 willen we absoluut niet meer. Dit werkt veel beter. Zo waren de vloer- en wandtegels voor de badkamer bijvoorbeeld al 15 Euro goedkoper per m2! Ja ik begrijp ook wel dat het geen Villeroy & Boch tegels nu zijn, in tegenstelling tot de andere 2, maar het is wel smaakvol. En ook het parket laten we nu uiteraard niet meer maken in St Jean d'Angely (1 uur rij-afstand van hier), want het wijkt af van de standaard waardoor we dus genoodzaakt waren om voor slaapkamer 2 daar nogmaals te bestellen. En dat terwijl er legio bomen in de omgeving zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. In verhouding zijn de listels (zo'n vrolijk randje in de badkamer tussen de muurtegels). nog het duurste (200 Euro!)
Ook hebben we een super de luxe douche cabine gekocht voor een leuke prijs en badkamer meubel met kom. Overal leer je van.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Eigenlijk is het wel een leuke sport om met veel minder geld toch ook een mooi reslutaat neer te zetten.
Je moet er natuurlijk wel meer je best voor doen, maar het geeft wel veel meer voldoening!

Porter Family/Au Bellefleur zei

Ineke, daar heb je helemaal gelijk in. Dat is ook leuk!