vrijdag 2 november 2007

Herkenbaar?

Nou ik schrijf nog maar wat door op de 31ste ‘s avonds, zonder internet of telefoon. TV vast wel, maar dat boeit me tot op heden nog steeds niet zo.

De laatste tijd leest Fleur ook alle verkeersborden en nadat Darren haar de meest gangbare heeft verteld, kent ze die ook inmiddels. ’t Kind kan al wel eerder gaan autorijden dan de 17-jarige leeftijd wat minister Eurlings (toch een clevere vent...maar met dit voorstel is hij letterlijk de weg kwijt).

En dan valt het ook op dat sommige borden eigenlijk voor Piet ‘Paal’ staan, omdat het niet (meer) ergens op slaat. Maar nog erger is het als je kind vraagt wat dat bord betekent, en je moet het antwoord schuldig blijven!

Nu is Fleur bezig om ook te leren lezen, zo zag ze vanmiddag in een schoenenzaak trainers (klinkt minder ordinair dan gympies) met de letters Barbie erop. En ze kon dat feilloos lezen. En er was geen afbeelding van de blonde dame bij). Toch wel goed nog op haar 4de!

sprak haar trotse maman, maar we hebben ze niet gekocht. Ja wel nieuwe Dora pantoffels en kniekousen en nog 2 Charlotte aux Fraises ofwel Strawberry Shortcake, maar wat het in het Nederlands is moet je me niet vragen, mallots.

Overigens ziet die Strawberry Shortcake er best heel gezellig uit, maar als je haar stem hoort zowel in het Frans, Engels als Nederlands, is het meer dan verschrikkuluk!!!!! We hebben er 1 dvd van, en tjonge wat een afgrijselijk kind is die Shortcake ook nog eens. Bah, niet een die je tot je vriendenkring wilt hebben.

Dan is Dora toch wel wat leuker

Geen opmerkingen: