maandag 26 november 2007

Even bijpraten

Darren was vrijdagavond pas rond de klok van 11 thuis; hij had ruim anderhalf uur vastgezeten in Parijs. En Fleur gaf het om 22:00 uur op om te wachten, toen viel ze in slaap op de bank. Maar dat kwam ook door haar verkoudheid.
Darren had nog een nieuw idee uitgebroed voor Fleur's slaapkamer. Dat wordt gedeeltelijk badkamer en de kamer ernaast wordt erbij getrokken. Dus even een muur eruit breken en dan schiet het al aardig op ;-)
Aangezien Fleur niet echt heel veel op haar kamer is, ze slaapt toch in het ouderlijk bed, is het voor haar niet zo'n probleem om tijdelijk geen eigen kamer te hebben. Volgend weekend wordt het dus sjouwen om haar spullen naar een van de andere kamers te verhuizen.
Gisteren heb ik een andere artisan gebeld; wij hadden hem al eens een keer hier op zicht maar het project dat wij wilden was eigenlijk te groot voor hem. Enfin, vanmorgen kwam hij kijken wat er moest gaan gebeuren en a.s. maandag begint hij met de werkzaamheden. Een voordeel is dat we hem per uur betalen, dat hij ook wat Duits en een beetje Engels spreekt, ja en Frans! Gezien z'n naam zou het een Pool kunnen zijn en die werken hard.
Dus we gaan vol goede moed met deze meneer aan de slag.

Geen opmerkingen: