maandag 10 mei 2010

Ongepland rustig weekend

Dit weekend zou gevuld zijn met een etentje bij vrienden v/h gasten van Au Bellefleur, maar helaas kon dat niet doorgaan omdat de werkzaamheden aan hun huis nog niet klaar waren. Over 2 weken staat dat op de agenda.
Zondag zou Thomas komen van http://luxurynormandygite.com/. Hem kennen we via Twitter en Darren heeft al een keer in zijn B&B/Gite overnacht. We hadden ons echt op zijn komst verheugd, maar helaas door ziekte van een van zijn katten, wordt ook dit bezoek uitgesteld. Ik zou een Indonesische Rijsttafel maken, dankzij alle kruiden die René en Anita hebben meegebracht voor ons, was dat mogelijk. Alhoewel het toch nog bewerkelijk is, hadden we er zo'n trek in dat ik de keuken ben ingedoken om een aantal gerechten te maken. Zo hadden we een boem boe bali rundvlees gerecht, saté, satésaus, boontjes, sajoer lodé, sambal goreng telor (pikante eieren), gebakken bananen, rauwkost, kroepoek en nog leuker is het dat er nog een lekkere portie over is voor vanavond!

3 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Die restjes zijn vaak het lekkerst, zeker als het om Indonesisch eten gaat. Heerlijk. Het ziet goed uit Franca.

Anita zei

Oooh ik kom eraan AANSCHUIVEN !!!
Franca, het ziet er echt heer-lijk uit. Ondanks en dankzij dat de gasten uit zijn gebleven hebben jullie er waarschijnlijk rustig van kunnen genieten en lang kunnen natafelen x

Kristel Holsbeek zei

Hmm klinkt heel lekker, kom ook af;-)