maandag 3 mei 2010

Jaja......en daar is ie dan.....

Eindelijk kan ik erover schrijven.....René, Anita en Bob van Gellekom arriveerden vanmiddag rond half 3 (borreltijd dus ;-) ) in Sigogne. René ken ik zo'n jaar of 4 via een website en van het 1 komt 't ander en werden we wat closer. Wat de familie dus niet wist, was dat vorig jaar ook de zus van Anita met haar man, als zijnde een verrassing in dezelfde periode had geboekt! Al maanden had ik een zogenaamd spreekverbod! De zussen Anita en Lydia en ook hun respectievelijke echtgenoten (mijn) René en Hans zijn niet alleen familie maar ook dikke vrienden.
En vanmiddag was niet alleen de ontmoeting met René, Anita en Bob maar ook de super grote verrassing dat daar plots Lydia en Hans de oprijlaan op kwamen rijden. Nog steeds hadden 'pa en ma' niets door, maar hun zoon Bob wel die herkende het kenteken en dat terwijl ze toch redelijk snel kwamen aanscheuren! Het werd 1 feest van oh's en ah's en herkenning tijdens de lange borrel..heerlijk buiten. Inmiddels waren ook de mensen van de 'twitterveiling voor Haiti' gearriveerd....Wij hadden immers ons steentje bijgedragen....dus het was een drukte van jewelste, want dat Nederlanders aanwezig zijn is wel duidelijk ;-)
We kregen geweldige cadeaus van René, Anita en Bob...niet alleen de heerlijke Nederlandse mayo, drop, basterd suiker, stroop, stroopwafels, etc. etc. maar ook een bijzondere fles Zeeuwse Jenever van 'het meisje van de slijterij' (ken ik ook van haar blog), en de vuurtoren van Westkapelle, een lantaarn geheel in 't teken van het strand, en voor Fleur een hele leuke tas vol spullen varierend van aktiviteitenboek tot kaartjes van de Petshop (boys...eh nee laat die maar achterwege...is meer mama's tijd) om in te kleuren, hoe maak je je spiegel en kam nog aantrekkelijker!...etc. etc. Kortom we zijn verschrikkelijk verwend!

10 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Leuk dat je even de tijd vindt om ons op de hoogte te houden...
Wat een heerlijke verrassing hadden jullie daar gepland zeg!!! Fantastisch toch en nu volop genieten, maar zo te zien is dat geen probleem, hihi;-))

jan zei

Het is gelukt, met een beetje aandringen lukt het wel bij Franca om de nieuwsgierigaards tevreden te stellen. Nu maar hopen op mooi lenteweer zodat er volop van de Charente kan genoten worden. Ze gaan het daar merken dat er een Nederlandse invasie op gang gekomen is. Het lijkt wel de Nederlandse Koninginnedag in Belgie, dat was ook een invasie.

Anita zei

Verrassing geslaagd ;-) !!!
Wat een warm onthaal voor onze Rene en aanhang.
LEVEN in Au Bellefleur hihi
Franca jij hebt 's avonds vast rode oortjes ...
Groetjes daar en veel plezier met z'n allen !!! x

Enrico, Marlies en Mauro zei

Leuke verassing, zie het helemaal voor me!
Krijg een dejavu bij het zien van al die gezelligheid aan de lange tafel..

Grazie voor de update

René van Gellekom zei

Niet snel staat ondergetekende met zijn mond vol tanden, maar deze keer dus. Niet door Franca, want wij zijn ook in het echt aan elkaar gewaagd en vinden elkaar net zo leuk als virtueel(Ja ja, ik spreek even voor mijn dierbare vriendin), maar wel stond mijn mond open toen ik mijn(schoon)zus met mijn zwager het pad op zag komen lopen zijnde de verrassing.

Ik zag een auto de oprijlaan oprijden vanuit een ooghoek en zie voor de grap dat het wel de auto van mijn zwager leek. Zoonlief riep meteen: "Ze zijn het ook", want Bob is namelijk goed in kentekens.

Dus ja verrassing erg geslaagd en het werd nog een lange avond. Maar ik sluit niet af zonder te zeggen dat het onthaal door Franca, Darren en fleur fantastisch was. Het voelde meteen heel vertrouwd en wat hebben zij toch een leuke B&B!

Op www.vangellekom.nl volgt na donderdag een verslag, maar nu gaan we eerst weer lekker verder met genieten, zodra dit stramme lijf het weer toelaat.

René

Anita zei

Reneetje, wat leuk jij toch nog even hier !!!
Ik wist het maar heb niks gezegd ;-)
Ik zei toch al:
Sigogne zit vol verrassingen hihi
Lekker GENIETEN x

ineke zei

Wat een leuke verrassing! En dat JIJ dat stil kunt houden, hahaha. Het klinkt en ziet er weer heerlijk gezellig uit!
Ben stiekum natuurlijk ook wel een beetje jaloers: ik wil ook wel eens ECHT met je kleppen en niet alleen maar via internet en de telefoon... maar wie weet wat de toekomst ons nog brengt!
liefs Ineke

fotolog Albert y Mara zei

Ben jij nu zo klein Franca? Of is René zo groot? Je hebt hem in ieder geval een 'groots' welkom geheten om de Nederlandse vlag uit te steken. Vanuit die 'dolfijne' stad een hartelijk groet voor jullie beiden. René je maakt er vast iets moois van.
Salu2
Albert y Mara

P.S. Heb jij wat te vieren René dat je zus ook gekomen is? We zouden het bijna gaan denken.

Tot slot René heel goed dat je een eind weg bent, want FC Twente is wel kampioen geworden ten koste van Ajax *wink, big smile*

Anoniem zei

Ik sluit me helemaal bij Ineke aan .
Wat goed dat JIJ het voor je kon houden ;-)..........

En ja, ben ook best wel een beetje jaloers .....maar het gaat mij op een dag vast lukken naar t franse land te komen !!!

Voor Rene, en fam. ga ontzetten genieten !!
En Franca jij ook met dat stukje holland om je heen .

Liefs Sylvia

Franca zei

Graag gedaan allemaal....Even wat dingen 'uit de weg ruimen'...

Ik ben 1.63 en hoelang René is, weet ik echt niet (vrouwen en meten hè!).

Lydia is de zus van René's vrouw Anita (niet te verwarren met de hersenspinsels Anita..maar wel net zo leuk!). Dus zwager en schoonzus van René. Voor zover ik weet had hij niets te vieren.

Het weer was pet behalve die zondag!

Dames dames, jullie stellen me wel teleur dat jullie ook maar 1 seconde dachten dat ik geen geheim kon bewaren...foei....jullie moesten beter weten!