maandag 27 april 2009

Weekend met ups & downs

Zoals eerder geschreven kon Darren helaas niet komen vanwege een onverwacht (zakelijk) bezoek aan Limerick (Ierland), dus waren de dames het weekend samen. Zaterdagmiddag zijn we op pad gegaan voor zo'n groot 'automatisch opblaasbaar Queen size bed', gelijk maar 2 slaapzakken ook erbij gekocht. De reden van deze aankoop (geen € 500 zoals Darren eerst dacht dat ik zei...daarom stond hij aanvankelijk niet te juichen...., maar voor een nulletje minder) is dat we een nacht volgende week alle kamers bezet hebben en Fleur en ik moeten natuurlijk ook nog ergens blijven. Gezien het feit dat de andere kamers nog te kampen hebben met 'werk in uitvoering', gaan wij het gezellig maken in onze living-room. Een soort kamperen in je eigen huis dus....; en dan wetende dat ik kamperen haat! Enfin, binnen is het minder erg hopelijk.
Daarna zijn we samen gaan 'Mekken'.

Zondag werd Fleur al met buikpijn en keelpijn wakker en even later heeft ze overgegeven; dit herhaalde zich helaas nog 3x die dag. Dit betekende dat mama wel dingen mocht doen als het maar vlak bij haar was. Ook hebben we samen nog even met haar boerderij gespeeld en wat tv gekeken.

Gelukkig voelt ze zich inmiddels weer lekker en is ze heerlijk aan het spelen met haar 21 barbies.

6 opmerkingen:

Karine zei

He,he, kan ook de weerslag zijn van een papaloos weekend ...., en dan extra verwend worden door mama ;-)
Ben jij nu solidair met mij, Franca? Hier is het nu al kamperen geblazen, meubels weg, matras op de grond, volgende stap "caravan" :-)

Franca zei

Tuurlijk Karine ben ik nu solidair met jou!
Leuk he kamperen???

Jan zei

Franca, c'est quoi "mekken" ?
Fleur ziek...al eens naar de mogelijke oorzaken gekeken ? gaan inkopen doen zonder man in de buurt! Veel vreemd volk in huis. Gaan kamperen terwijl ze een groot huis hebben. Met de dieren op de boerderij gespeeld. Naar TV gekeken...Is uwe € nog niet gevallen ? Mexicaanse varkensgriep !!! Vanaf morgen quarantaine in Sigogne ?

Franca zei

Jan, 'mekken' is in dit geval naar 'McDonalds'.

Tja...wie zal het zeggen Jan, gelukkig was het maar 1 dagje, vandaag nog een beetje een hangdag en morgen weer helemaal de oude verwacht ik. Enfin, ze zit momenteel met K3 op dvd mee te zingen dus dan weet je het wel.

Jan zei

Franca, ja als 't zo is dan zal er nog weinig aan te verhelpen zijn.
Eén geluk het doet geen pijn en als het wat blijft duren besef je het ook niet meer. Wees maar gerust in 't ergste geval vangen wij Darren wel op...

René van Gellekom zei

Wij zeiden altijd als we daar gingen eten, wat we nu nooit meer doen(gelukkig)"Even naar van der Mekken".

Nou ik ga weer de tuin in want het zont hier verschrikkelijk hard.