zondag 12 april 2009

Joyeuses Paques

Even een minuutje voor mijzelf tussen de gasten, kamers in orde maken en paaseieren. De gasten die we momenteel hebben zijn enthousiaste golfers en tennissers en hebben de 1ste avond bij ons gegeten. Ook vanavond, met andere gasten, dineren ze bij ons. Uit betrouwbare bron hoorden wij al dat de 'andere' gasten iedere dag een andere B&B aandoen omdat zij zelf ook iets dergelijks willen beginnen. We zullen ze met dezelfde égards behandelen als alle anderen.
Mijn moeder moet vandaag haar kamer uit om ruimte te maken voor de nieuwe mensen, en wellicht slapen we vanacht met z'n vieren in 1 kamer. De geleerden zijn het daar over nog niet eens want Darren wil geloof ik liever met een matras op de grond ergens beneden bivakkeren.... dat wordt voor hem dus plassen in de tuin ;-). Want het toilet beneden is nog niet klaar.
Gisteren merkten we bij toeval een gigantische lekkage in de douche in een van de kamers, die we vandaag verhuren, maar gelukkig hadden we nog reserve onderdelen dus dat probleem is weer verholpen.
Nou mensen, ik ga snel verder aan de slag. Fijne Paasdagen en tot snel.

3 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Ik wil wel even weten wat de uitkomst van het besluit om Oma van haar kamer te jagen.

Franca zei

Ik wil je natuurlijk niet langer in spanning houden....; Oma heeft heerlijk in Fleur's bed geslapen, Fleur in haar junior bed (waar ze plots weer in wil!) en papa en mama naast elkaar in het grote bed....
En dat allemaal op 1 kamer!!!

Je bent weer even bij ;-)

René van Gellekom zei

Godddank is die vrouw een hoop ellende bespaart gebleven.