maandag 20 april 2009

Domaine d'Echoisy

Nadat de mist vandaag was opgetrokken, zijn wij naar landgoed d'Echoisy gegaan dat op een halfuurtje rij-afstand van Sigogne ligt. Ik was er al eens geweest met Fleur's klas, zo'n 2 jaar geleden. Het landgoed ligt aan de Charente en je kunt er heerlijk wandelen. Ook is er een nog in werking zijnde molen, maar die was -uiteraard- gesloten. Eigenlijk was alles gesloten en alles is dan de oude bakkerij/broodoven, restaurantje en produkten die op het landgoed gemaakt worden.
Maar toch wat kiekjes kunnen maken (René!).
Omdat het te mooi weer was en nog bijtijds in de middag, had ik het plan opgevat om nog even naar blogvriend Jan & Simonne http://blog.seniorennet.be/Bas_en_belle/ te gaan om moeder Belle en 2 van haar kinderen Hera en Heros live te bewonderen. Gelukkig waren ze allemaal thuis, want we kwamen per slot van rekening op de bonnefooi en direct toverde Simonne de fles Champagne op tafel waardoor het extra feestelijk werd. De pups zijn inmiddels alweer 5 maanden en enorm gegroeid maar dat kan ook niet anders met zulke goede 'ouders'.

2 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Wat een fantastische foto's en wat een leuk park is dat.

Jan zei

Hela, hola, niet overdrijven hé Franca, Sjampieter is voor de Nieuwjaarsdagen als er nog iets overgebleven is op de bankrekenig het afgelopen jaar. Dit was "Clairette de Die" even goed, maar een pak goekoper ! Wens moeder Franca een behouden thuisreis naar Rotterdam en zoals we hier zeggen à la prochaine...