zaterdag 25 april 2009

B&BBezoek & Ballet, dat stond vrijdag op het programma. Het bezoek was gepland het ballet niet.
's Middags hadden we een Engelse kennis gevraagd met haar dochtertje die wel 3 jaar jonger is dan Fleur, maar ik vond het zelf leuk om Kathy weer eens te ontmoeten. Vorig jaar hebben wij nog in hun zwembad gelegen, dus de hoogste tijd om een tegenbezoek te plannen. Allebei hadden we een cake gemaakt die ik nog wat had opgesierd met verse aardbeitjes en dat smaakte prima. Toen ik Kathy het huis liet zien, hadden Fleur en Becky zwemspullen uit de kast gepakt en zaten de dames al te spartelen in het water. En hoewel Becky gewend is in een groot/echt zwembad was de pret er in een babybadje niet minder om.
Jammer genoeg betekende een driftaanval (van de jongste) het einde van een gezellige middag en vertrok de moeder met een krijsend kind. Ben ik toch erg blij dat wij dat stadium zijn gepasseerd.
's Avonds zagen we al zappend door wel 4 Engelse zenders (BBC4) een ballet, dat bij nadere uitzoekerij Spartacus was uitgevoerd door het Bolshoi Ballet. Het duurde mij wat telang en ik vond het niet zo boeiend maar Fleur wel en zij heeft genoten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Kleine kindjes worden groter, dus Becky echt wel.
Fleur word al een echte grote dame gezien dat ze met een veel jonger kind iets wilt doen zoals lekker badderen. Respect fleur!!
Mijn kleine kindje van 16 was gister uit geweest en kwam een klein beetje? teut thuis dus een flinke uitbrander van mijn kant.

Met andere woorden alle leeftijden, daar is altijd wel iets mee.
Tezij krijsen, tieren, mamma lopen zieken of teut thuis komen.

Sterkte Franca.
Stay Sweet en geduldig want dat is iets wat je echt nodig hebt.

Ellie

René van Gellekom zei

Ons ballet bestond voornamelijk over toeren op 's Neerlands wegen op weg naar Zaandam en Almere voor het bezoek aan vrienden en een feestje van andere andere vrienden voor de inwijding van hun nieuwe huis. Het was gezellig en om half twee lagen weer weer in ons Wteskapelse bedje

Anoniem zei

René,

Mocht je de volgende keer Zaandam aan doen, kom dan gezellig even een bakkie doen.
Tis altijd gezellig in "De Zaan"

Stay Sweet
Ellie